Zadejte hledaný výraz...

Platební brána Vikipid má to někdo?

jakanas
verified
rating uzivatele
(2 hodnocení)
24. 3. 2018 09:00:57
Webczech nabízí slevu na eshop + implementaci zdarma na platební bránu vikipid.
Máme u nich jeden eshop zdarma a převedl bych ho na vyšší verzi s touto bránou ( snad by to bylo zdarma), ale nějak se mi ta služba nelíbí.
Zde na webtrhu jsou starší diskuse, ale je to už třeba i dva roky staré.
Chtěl bych se tedy zeptat má to někdo , reálně to používá, jaká je reálná cena...
Primárně nechápu že odesílají peníze obchodníkovi až po převzetí zásilky . Jak to zjistí že byla převzatá?
VIKIPID a.s.
A teda jestli jsem správně pochopil ceník tak chtějí poplatek v %, potom fixní platbu a ještě poplatek za vedení účtu...
Psal jsem teda na jejich kontakt, ale kdyby mi někdo dal informace z provozu byl bych raději.
24. 3. 2018 09:00:57
https://webtrh.cz/diskuse/platebni-brana-vikipid-ma-to-nekdo/#reply1337073
jakanas
verified
rating uzivatele
(2 hodnocení)
26. 3. 2018 10:32:26
No očividně mi nikdo nic neporadí. Z podpory mi napsali toto
Děkuji za Váš projevený zájem o naše služby. Prostřednictvím naší garanční platební brány lze uhradit objednávky platební kartou nebo bankovním převodem. Poplatek za provedenou transakci je ve výši 1,3% + 5Kč. V případě využití Akční nabídky, která je podmíněná uzavřením smlouvy na 24 měsíců získáte cenu za platební bránu ve výši 0,75% + 3Kč za transakci. Další poplatek ve výši 250Kč je za vedení Vikipid účtu, který nezbytnou součásti platební brány.
Naše garanční brána funguje na principu zpětné reakce zákazníka tedy příjemce zboží. Proces zásilky stručně řečeno probíhá takto. Zákazník zaplatí objednávku prostřednictvím garanční platební brány Vikipid. Finanční prostředky jsou vinkulovány na našem garančním účtu po dobu 14 dnů. Zákazníkovi je 14 den zaslán email prostřednictvím kterého může zákazník sdělit pokud mu objednávka nebyla doručena. V případě, že nesdělí informaci o nedoručení objednávky Vikipidu považujeme takovou to objednávku za doručenou a finanční prostředky převádíme ve Váš prospěch. Pokud však zákazník sdělí informaci, že zásilka nebyla doručena vyzýváme eshop o doložení informací o doručení např. doklad od dopravce nebo email atd.. Poté Vikipid dle informací rozhodne a finanční prostředky přepošle. Pokud se Vám doba, po kterou tzv. zadržujeme finanční zdroje od zákazníků nevyhovuje, můžete využít naši příplatkovou službu VIKIPID platba+ u které Vám budou finanční prostředky profinancovány ze zdrojů společnosti VIKIPID v den zaplacení objednávky od zákazníka. V tuto chvíli je Vikipid platba + zpoplatněna ve výši 0,3% za transakci.
Teda to je mazec. A já blbec si myslel že platby kartou a rychlým bankovním převodem se dělají proto aby měl obchodník peníze na účtu co nejdřív.
26. 3. 2018 10:32:26
https://webtrh.cz/diskuse/platebni-brana-vikipid-ma-to-nekdo/#reply1337072
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit