Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Hledá se společník/investor do online projektů – lead management (finance, reality)

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 22. 3. 2018
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Dobrý den,
zabývám se lead managementem - provozuji internetové portály generující kontakty na zákazníky, které následně přeprodávám externím firmám ke zpracování (předně z oblastní realit a financí).
V tuto chvíli mám hotový jeden portál/web z oblasti nemovitostí/realit, který se rozbíhá v pondělí 26.3. Mám zasmluvněného jednoho velkého partnera, který každý měsíc odkoupí cca 100 kontaktů. Čistý zisk z tohoto projektu bude po překonání 2 m zkušebního období činit 40 - 150 000 Kč.
Podařilo se mi domluvit spolupráci s dalším subjektem z této oblasti, který chce stejné množství leadů - tj. potenciál dalších 40 - 150 000 Kč (zatím však není zasmluvněno, jen odsouhlaseno a dál jednáme).
Core business by však měl být v novém hypotečním portálu. V minulosti jsem již několik takových portálů vytvořil, úspěšně provozoval a následně prodal. Noví majitelé však neuměli portály tak dobře spravovat a z businessu utíkají, což mě přimělo se do oboru vrátit a lépe zužitkovat nabité know how. Znám velmi dobře konkurenci i jejich business modely. Já přicházím s novou myšlenkou, která na českém trhu teprve začíná a ze zkušenosti vím, že funguje. Už mám takřka hotovou grafiku, jen potřebuji portál nakódovat a rozběhnout (měsíční zisk počítán na 150 – 200 tis. Kč).
Koho v tuto chvíli hledám?
Ideálně někoho, kdo velmi dobře rozumí online marketingu, financím, je nadšeným podnikatelem a vizionářem. Pokud ne v jedné osobě, tak alespoň člověk silný v jedné z oblastí. Nehledám investora, který chce pasivní investici, avšak člověka, který se bude aktivně podílet na vedení firmy, bude ji se mnou rozvíjet a denně se jí věnovat. Zároveň od něj očekávám vstupní investici cca 0,5 mil. Kč (lokalita: ideálně Praha a okolí).
Jen vážní zájemci po telefonu, informace po mailu neposílám.
Tel: 720 346 996.
B.
17 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
4 hodnocení
členem od 4. 3. 2015
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Mgr. Božena Kukačková (7 hodnocení)
31. 10. 2017

Výborná spolupráce, vstřícnost. Doporučuji.

ikona

výborná spolupráce, vstřícnost

ikona hodnoceni
od BroncekM (0 hodnocení)
22. 2. 2017

Skvělá spolupráce – DOPORUČUJI

ikona hodnoceni
od Lukáš Hájek (18 hodnocení)
9. 2. 2017

Výborná spolupráce

Další poptávky Více