Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Proč zde na webtrhu nikdo nechce skutečně poradit? A už nespamaji.

Panv12
verified
rating uzivatele
20. 3. 2018 22:42:45
Poslední dobou se mi zdá, že zde nikdo už nemá snahu skutečně poradit...
Jen za dnešek (ale i poslední dobou) jsem se o tom přesvědčil několikrát:
-Člověk ví, že třeba doba aukra i eshopů s přeprodejem cetek z číských eshopů je pryč a není to jen o cetkách, ale kde hledat dealera když se bežný uživatel internetu posunul, že zahraniční objednávky používá i Franta z horní dolní, nikdo neporadí.
-Člověk ví, že třeba na CES 2018 byla představena ochrana WPA3, protože WPA2 byla prolomena minulý rok, ale jak využít exploitu který prosákl na veřejnost, když má někdo problém s routerem nikdo neporadí.
-Člověk ví, že třeba nejen affiliate model u sázení je po 1.1.2016 poznamenán novelou zákona, takže nemají prachy bonus hunteři ani affiláci a všichni tak přesedlávají na kryptoměny, které vytváří uplně nový byznys v tomto odvětví (jsem zvědav když jsem to nadhodil v diskuzi sázení v zahraničí jestli někdo odpoví)
Mě se zdá, že prostě (nejen) můj byznys neroste, protože nedostávám(e) "aktuální inspirativní podměty", i třeba v diskuzi u těch blbých YouTuberů jsem neviděl rady od fototechniky až po zameření na zahraniční trhy pro vyšší příjmy z reklam, protože se řeší jen ten povrch co vidí bežný uživatel a to scená mířící na české uživatele co je medializována atd. Je to nějaký záměr řešit vše jen povrchově a nejít do hloubky aby (ne)mohli tedy všichni růst?
---------- Příspěvek doplněn 20.03.2018 v 23:20 ----------
Odcituji část knihy o online marketingu asi tisíc let starou: "Není li budoucnost produktu pozoruhodná - nedokážete-li si představit, že lidi v budoucnosti nadchne - je nejvyšší čas uvědomit si, že se změnila pravidla hry. Neinvestujte do umírajícího produktu, naopak popadněte zisky a investujte do něčeho nového."
Pokud to upravím pro toto vlákno (nejen na produkty), nedokáži si v dnešní době představit nadchnutí z postovaného dodavatele za danou cenu, zvláště v době konkurujících fake produktů. To nadchnutí vychází na jiné cenové hladině a jen "pro danou originalitu". Stejně tak je to s řešením technického problému, ale i s affiliate na 5 tuzemských sázkovek atd. Tohle co se děje na odborném podnikatelském forum, kde máme všichni růst, to přece není možné, nebo ano?
20. 3. 2018 22:42:45
https://webtrh.cz/diskuse/proc-zde-na-webtrhu-nikdo-nechce-skutecne-poradit-a-uz-nespamaji/#reply1336332
Oleg
verified
rating uzivatele
(53 hodnocení)
20. 3. 2018 23:35:30
Ahoj Michale, jak se mas?
20. 3. 2018 23:35:30
https://webtrh.cz/diskuse/proc-zde-na-webtrhu-nikdo-nechce-skutecne-poradit-a-uz-nespamaji/#reply1336331
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit