Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Pouze pro magazíny – Zajistíme levnou relevantní návštěvnost na váš magazín prostřednictvím placených nástrojů a know-how

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 19. 3. 2018
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Dobrý den,
nabízíme extérní služby marketingu POUZE pro internetové magazíny. Jsme schopní vám zajistit stabilní přísun levné relevantní návštěvnosti z placených nástrojů jako Google AdWords nebo Facebook Ads. Na obou platformách jde hlavně o správné zacílení.
Nejedná se o kupování liků ani nepotřebých kliků od botů na vaše stránky.
Na projektech našich a našich klientů běžně dosahujeme ceny 0.01 Kč - 0.2 Kč za relevantního návštěvníka, který si opravdu přečte váš článek (a dá například like na FB stránce nebo bude dál sdílet). Naši klienti využívají toto know-how dlouhodobě a dlouhodobě si tak udržují deseti tisíce čtenářů denně. V tuto chvíli spravujeme portfolio webů v hodnotě cca 100 000 návštěv denně, kde využíváme stejné metody.
Je potřeba mít magazín rozběhlý již nějakou dobu, nelze aplikovat na nově vytvořené magazíny bez stávajících fanoušků. Za správu a využití know-how si běžně účtujeme částku odvozenou ze zisku z daných kampaní.
Právě jsme navýšily kapacity v našem marketingovém týmu a jsme schopni spravovat magazíny několika málo novým klientů. Jedná se tedy o časově exkluzivní záležitost, která nemusí být za krátkou dobu aktuální.
Pro více informací nás kontaktujte na info@prongy.cz nebo do zpráv (Do zprávy zašlete váš web. ). Pokud budete chtít vidět výsledky nějakého našeho klienta, můžeme poslat obrázek z reklamních systémů. Ideálně si poté domluvíme osobní schůzku nebo Skype hovor, kde si řekneme podrobnosti spolupráce.
Díky a přeji pěkný den.
Jan Ricept
Prongy Group s.r.o.
www.prongy.cz
5 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
2 hodnocení
členem od 31. 7. 2017
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Snafu95 (2 hodnocení)
2. 8. 2017

Firma Prongy group, s.r.o je spolehlivou firmou, se kterou spolupracuji již několik měsíců a vždy jsem byl maximálně spokojen. Mohu jen doporučit!!

ikona hodnoceni
od Babadook85 (6 hodnocení)
2. 8. 2017

Skvělá spolupráce. Již delší dobu využíváme služeb firmy Prongy group s.r.o. a naše magazíny jsou krásné a plné obsahu každý den. Spolehlivá firma.

Další nabídky Více