Zadejte hledaný výraz...

Pomůže mi někdo?

marespetr
verified
rating uzivatele
19. 3. 2018 21:29:39
Rozumíte někdo tomu co se po mě chce? Případně uměl by mi někdo pomoci, smaozřejmě ne zadarmo. Provozuju emailing a klienti toto vyžadují, nejedná se o spam!
Díky kdyžtak kontakt webmoneymail@seznam.cz
Rozebereme tedy co tam je spatne a pokusim se Vam s tim poradit:
- MailTester vidi zpravu jako text a ne jako HTML, me HTML prislo, ale asi je to nejak jinak formatovane, takze MailTester to tak nevidi.
- SpamAssassin - MPART_ALT_DIFF_COUNT - s tim jsem mel presne problem i u sebe a vyresil jsem to jednoduse - je potreba odstranit CSS z textove (ne-HTML) verze textu. Tedy vse mezi , jestli to mate v PHP a textovou cast e-mailu odstranujete pres strip_tags, tak misto strip_tags($html) dejte = strip_tags(preg_replace('//s', '', $html)); ... neni to nic kritickeho, ale ubira to dost bodu.
- DKIM neni validni - tohle je dost kriticke, na to treba seznam.cz, gmail.com a dalsi dost koukaj a v podstate kdo nema validni DKIM jde po par desitkach odeslanych e-mailu automaticky do spamu.
- reverzni zaznam DNS nesedi s tim, jak se server hlasi - nic kritickeho, jen staci toto sjednotit - hlasi se Vam jako admin.nailing.com a reverzni zaznam je jen nmailing.com ... oboji by melo byt stejna hodnota.
- zprava neobsahuje List-Unsubscribe hlavicku - na tohle hodne kouka seznam.cz ... je potreba do hlavicky pridat neco jako List-Unsubscribe: ... pote je potreba tyto lidi odhlasovat, kdyz kliknou na to, ze zprava je spam, tak Vam tohle prijde na tu adresu VASE@ADRESA.CZ ... Stejne tak je nutne mit registraci na fbl.seznam.cz a tam pridat domenu v sekci Feedback loop (tohle mail-tester nekontroluje a nevim jestli to tam mate)... funguje to podobne jako list ubsubscribe.
19. 3. 2018 21:29:39
https://webtrh.cz/diskuse/pomuze-mi-nekdo/#reply1336058
beraniste
verified
rating uzivatele
(29 hodnocení)
19. 3. 2018 23:24:02
Bez pořádného nástroje třetí strany se v dnešní době již neobejdete ... bohužel. A ty mají vše to co se tam píše pořešené.
19. 3. 2018 23:24:02
https://webtrh.cz/diskuse/pomuze-mi-nekdo/#reply1336057
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit