Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Optimalizace Adwords + drobné úpravy webu Altitudo.cz

Dobrý den,
V současné době mají stránky nízké Google skore na zadaná klíčová slova, a to je třeba zvýšit lepším obsahem stránek a celkově optimalizovat reklamní kampaň. Web je ve Wordpressu, editace by tudíž neměla být problém. Zvýšení skore by mělo snížit cenu za proklik.
1.Provést analaýzu klíčových slov pro celý můj byznys, pošlete mi výsledek s návrhy nutných změn webu a zacílení reklam (možné přejmenování služeb, rošíření nebo zúžení reklam, z analýzy bude jasné směřování nových reklamních kampaní).
2. Pokud bude třeba vytovření nových nebo rozdělení současných stránek mohu provést já dle Vašeho doporučení na webu. Dopíši případné odborné texty, dle Vašich doporučení (na stránky plánuji začít vkládat stránky s jednotlivými referencemi).
3. VY doupravíte veškeré landing pages budoucích reklam pouze co se týče struktury a rozmístění klíčových slov v textu a nadpisech tak, aby bylo dosaženo co nejvyšší google score.
4. Vytvoříte nové reklamní sestavy cca 15ks, včetně kompletních rozšířených popisů a variant (každá reklama minimálně 3 varianty), každá sestava několik relevantních klíčových slov.
5.Vytvoříte dynamické kampaně DSA.
6. Nastavíte měření konverzí vytvořením děkovných stránek po odeslání form "kontakt" a form. "poptávka". Toto měření konverzí naimportujete do analytics.
7. Propojíte měření search console a GA.
8. Budete 1 měsíc spravovat a odlaďovat nové kampaně adowrds, poté dostanu report o zlepšení. 
Zadání můžeme samozřejmě upravit, aby odpovídalo dosažení cílů. Pokud jste schopni sestavit jasný cíl (míra CTR, počet prokliků a konverzí), je to samozřejmě ideální.
Předesílám, že neprovádím 100% platby předem, ale až po dodání služeb, dle jasně definovaného zadání (je možné domluvit se na záloze).
V případě spokojenosti možnost dlouhodobé spolupráce.
Děkuji,
Adam Vankát
6 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
1 hodnocení
členem od 14. 5. 2015
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Tomáš Soukup (17 hodnocení)
3. 4. 2018

Vše v pořádku, doporučuji.

Další poptávky Více