Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Hledáme webové vývojáře – Herní portál Hexagon Community

Jsme tým studentů i pracujicích lidí, co mají rádi nové výzvy a nemají žádné limity. Od 1. ledna roku 2016, kdy byl portál založen, stoupáme stále výš a máme před sebou spoustu velkých a reálných cílů. Jakožto ještě neziskový projekt však nejsme schopni nabídnout stálý plat – naše týmy se skládají ze 100% z dobrovolníků. Rádi poskytneme příležitost rozšíření si svých obzorů a získání praxe šikovným začátečníkům ve svém oboru. Svou práci na portálu bereme seriozně, avšak především s vášní. Fungujeme jako jeden velký tým. Jakýkoliv posun nebo úspěch na jakékoliv z našich sekcí má velký dopad i na ty zbylé. Klademe velký důraz na hráčské a společenské hodnoty.
Koho hledáme?
Hledáme jak back-end, tak front-end vývojáře pro menší i větší projekty po celém Hexagon Community. V současné chvíli zde máme zadání od obyčejných formulářů pro www.hexcom.cz, tak celé webové stránky (kupříkladu automatizovaný turnajový systém v rámci projektu HexCom League - ligy a turnaje).
Od každého zadání předem víme co chceme a očekáváme. Vždy je dodán minimálně návrh webdesignu pro co nejlepší představu. V týmu máme další vysoce kvalifikované kolegy (ať už ti kteří se přímo podílejí na vývoji webových stránek, tak ti jejichž hlavní náplní práce na portálu je někde jinde), tudíž na to nikdy nebudeš zcela sám! :)
Co od tebe očekáváme?
• Již dosažený věk 18 let.
• Týmovou spolupráci a chuť neustále se zdokonalovat.
• Schopnost samostatně uvažovat a nebát se nových výzev.
Co můžeme nabídnout?
• Pozice v jednom z předních herních portálů v České republice.
• V případě dlouhodobé spolupráce možnost finančního ohodnocení (jednou z nejvyšších priorit pro rok 2018 je zajistit finanční zdroje pro provoz a samotný vývoj - úspěšnost spočívá především ve stavu webovek hlavních i další projektů).
• Možnost získání praxe a rozšíření si svých obzorů.
• Zvýhodněné pravomoce na našich herních a komunikačních serverech a dalších služeb.
• Přátelský, komunikativní a zkušený kolektiv (počet členů týmu čítá téměř 100 lidí, tedy včetně reprezentantů v elektronických sportech).
...a mnohem více!
Pozn.: Na www.hexcom.cz využíváme framework Foundation, a znalost XY Grid je obrovskou výhodou pro usnadnění práce. Není však povinností znalost či využití tohoto frameworku.
Zájemci nás neváhejte kontaktovat formou emailu na kariera@hexcom.cz
V emailu nezapomeň zmínit důležité údaje, jako jsou jméno a příjmení, datum narození a zpětný kontakt. Určitě nám také napiš něco o sobě! Upřednostňujeme vše vlastními slovy před CV.
Pokud tě pouze cokoliv zajímá, tak nás rovněž neváhej kontaktovat na výše zmíněném emailu.
Těšíme se na vás!
“Jsme hrdým výsledkem dvouleté práce s investicí více než desetitisíce hodin volného času s omezenými finančními zdroji. Jsme jistota - videohry jsou nezastavitelný trend, který má ještě mnoho před sebou. Jsme neustále progresivní. Náš růst lze pozorovat při náboru dobrovolníků, ze kterých je tvořen celý Hexagon Community - postupem času pozorujeme snížení časové náročnosti a úsilí při oslovování nových lidí díky naším již hmatatelným výsledkům. Jsme zaměřeni na PR a kvalitu veškerých námi poskytovaných služeb. Jsme více než herní portál a svých cílů dosáhneme za všech okolností.”
Více volných pozic na www.hexcom.cz/kariera
15 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
1 hodnocení
členem od 31. 1. 2017
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od oreomedia (0 hodnocení)
8. 12. 2017
Excelentní spolupráce! S uživatelem proběhlo vše v naprostém pořádku a jsem spokojen.

Další poptávky Více