Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Online komunikace

Ahoj,
jsem jednatel agentury Promoteri.eu, která propojuje skvělé lidi a skvělé značky. K tomu potřebujeme i dobrou komunikaci na sociálních sítích, v našich skupinách, na našich blocích a v našich materiálech. Proto hledám někoho, koho komunikace v online světe opravdu baví, kdo má dobré nápady, zajímají ho/ji nové trendy a technologie, umí nám poradit a přinésti něco navíc, než jen splnit úkoly a vystavit vyúčtování. prostě hledám parťáka, který nám tím to směrem pomůže rozšířit základnu našich uchazečů, klientů a fanoušků. :-)
Teď trochu detailněji: Jedná se o dlouhodobou spolupráci, kde potřebujeme komunikovat a odpovídat na dotazy na FB, tvoři bannery pod podpis, tvořit obsah do skupin na FB, pomáhat s akvizicemi pomocí zpráv na LinkedInu, podporovat v onlinu naše videa, sledovat naše profily na Googlu a Seznamu, poladit nám PPCéčka, kouknout na SEO, hrát si s našimi miccropagemi, hledat nové kanály pro nábor a komunikaci na klienty. Mít měsíční budget na pravidelné aktivity a pak hodinovou sazbu nad jejich rámec.
Rád si na Vás udělám čas a sladím si představu buď osobně nebo telefonicky. Rád bych, abychom se našli s někým, s kým bude radost spolupracovat pro obě strany. :-)
18 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 5. 3. 2018
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další poptávky Více