Zadejte hledaný výraz...

Hladame technika nasich serverov

Dobry den,
hladame rozsirenie nasho timu o serveroveho technika, ktoremu nerobi problem spravovat Linuxove servery, pripravovat vyvojarske prostredie pre deployment softwaru alebo starat sa a aktualizovat uz existujuce riesenie, pripadne fixovat ohlasene chyby.
pracovnych cas je priblizne 4 az 6 hodin denne, nutnostou vediet rychlo reagovat na kriticke situacie a celkoho rychlo odpovedat a poskytovat riesenia na nase poziadavky. Clovek moze byt kludne homeoffice, alebo sa moze pridat do jednej z nasich kancelarii v Bratislave alebo Ziline.
komunikaciu riesime pomocou nasho firemneho softwaru, kde aj zadavame jednotlive tasky a obcas pouzivame na zadavanie uloh aj Trello (je to len o zvyku a preferenciach).
do sukromnej spravy mi prosim napiste Vase skusenosti a pozadovanu hodinovu mzdu.
Prajem Vam prijemny vikend.
S pozdravom,
Robert
20 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
3 hodnocení
členem od 8. 1. 2018
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Petr Široký (26 hodnocení)
26. 11. 2018

Nezletilý podvodník Matúš Vecel, nezaplatil zálohu za domluvenou práci, následně několik měsíců stupňoval absurdní výmluvy, proč nemůže zaplatit, které vyvrcholily vydáváním se za jeho otce. Jeho zletilý „obchodní společník“ následně měl snahu věci řešit, ale také to nikam nevedlo.

ikona hodnoceni
od Jakub Grác (50 hodnocení)
10. 5. 2018

Faktúra neuhradená viac ako 30 dní po jej splatnosti aj napriek prísľubu, že už uhradená bola, zadávateľ komunikoval cez email matus@happynrich.sk , meno Matúš Vecel, faktúra vystavená na spoločnosť Europe Media House s.r.o.

ikona hodnoceni
od Andrej Hurta (1 hodnocení)
22. 1. 2018
Spolupráce proběhla výborně, komunikace byla rychlá a excelentní a jsem nadmíru spokojen.

Další poptávky Více