Zadejte hledaný výraz...

SEO – Potřebuji audit 3 týdny starých stránek a doporučení, rychle

Dobrý den,
od 1.2.2018 máme spuštěnou stránku www.hoppi.cz. Jde o inzertní server, na kterém mohou podnikatelé nabízet a propagovat své akce či slevy formou inzerce. Vypadá podobně jako slevový portál (protože se zabýváme stejnou činností), čímž nicméně veškerá podobnost končí. Principy jsou úplně jiné.
Problém je, že inzeráty se nezobrazují ve vyhledávačích, a to ani ve chvíli, kdy zadám zcela shodný název a ještě k tomu přidám hoppi, a dokonce ani když do vyhledávače zadám celou url inzerátu. Některé jsou tam již pár týdnů, a seznam ani google mi je nenajdou (mimo PPC). Veškerou návštěvnost tak máme z placených kanálů, a to je prostě špatně. Dám příklad:
Fotokniha na kvalitním lesklém křídovém papíře (https://www.hoppi.cz/collections/all/products/kvalitni-fotokniha-na-kridovem-nalesklem-papire). Když tenhle název (ne url) zadám do seznamu, tak mi to nenajde vůbec. Když to zadám v googlu, tak mi to najde na druhé stránce někde uprostřed. Co je však zajímavější, z mého pohledu, tak 1) když si teď google přepnu do fotek, tak hned první fotka je naše, 2) na googlu mi asi na 5. pozici první strany vyjede odkaz na vasesouteze.cz, kam jsme zadali soutěž o tuto fotoknihu, a to cca týden poté, co byl inzerát u nás zveřejněn. Co vím, tak na počet zobrazení (jak té soutěže na jejich stránkách tak našeho inzerátu na našich stránkách) jsme na tom v podstatě úplně stejně. Fotky z jejich soutěže se objeví hned za tou naší, a pak slevomatové fotky. Proč se však zobrazí od nás jen jedna fotka, když je tam máme 4, a vasesouteze.cz se zobrazí 3 fotky hned za námi? V rámci našeho inzerátu je více informací, více klíčových slov na fotokniha, fotky s alty atd., tak proč se zobrazíme ve fulltextu až 15 pozic za nimi? A proč se na seznamu neobjevíme vůbec?
Podobné je to i s ostatními inzeráty. Některý se, na googlu, zobrazí klidně na první nebo druhé pozici (viz. 90 minut pohody i napětí: Návštěva kavárny s únikovou hrou!), ale pouze pokud si tam zadám přesný název, ale většinou se nezobrazí vůbec. Na seznamu se mi nezobrazí vůbec nic, nikdy!
V principujsou však všechny inzeráty zadávány stejně. Všechny mají title i meta popis, alty u obrázků, to samé i s ostatními stránkami na stránkách.
Prosím o spolupráci s někým, kdo by mi tohle celé pomohl dát dohromady. Netýká se to pouze inzerátů samotných (v tuto chvíli je jich tam cca 50), ale i dalších stránek a prostě celého fulltextu pro hoppi.cz. Potřebuji zejména rychlou komunikaci a potřebuji, abychom se začali normálně zobrazovat a přivádět neplacenou návštěvnost!
Velmi spěchá. PM, e-mail, tel., cokoliv Vám vyhovuje. Moc děkuji, s pozdravem
Olda Dvořák
www.hoppi.cz
info@hoppi.cz
777-346-774
15 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
7 hodnocení
členem od 24. 4. 2017
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Webinux (65 hodnocení)
19. 9. 2018
Spolupráce proběhla výborně, komunikace byla rychlá a excelentní a jsem nadmíru spokojen.
ikona hodnoceni
od Ondrej Kodym (2 hodnocení)
17. 5. 2018

Rychlá a korektní komunikace. Kvalitní spolupráce

ikona hodnoceni
od LucaM (1 hodnocení)
9. 5. 2018

děkuji

ikona

perfektní

Další poptávky Více