Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Hledáme možnosti propagace – PR, inzeráty, bannery, odkazy, soutěže atd.

Dobrý den,
1.2.2018 jsme spustili internetový inzertní portál www.hoppi.cz. Zaměřuje se na propagaci akcí a slev podnikatelských subjektů koncovým zákazníkům. Působí to podobně jako tzv. slevové portály, ale jdeme na to úplně jinak - bez voucherů, bez provizí, bez registrací, bez plateb předem atd. Nejsme tedy žádný slevový portál, jsme inzertní server, kde si uživatelé jednoduše vyberou Akci, a kontaktují přímo inzerenta bez jakýchkoliv kroků mezi tím. Nemáme rádi slevové portály, protože nutí podnikatele platit obrovské provize z prodejů, a nemáme rádi vouchery obecně - proč si kupovat nějaký poukaz na Akci u třetí strany, když si můžu koupit přímo Akci přímo u podnikatele? Snažíme se tedy o inovativní přístup v tomto odvětví.
Koncept zaznamenává úspěch, a to jak mezi podnikateli, tak mezi uživateli. Hledáme proto další alternativní formy propagace, jak dát o sobě vědět, kromě Sklik a AdWords (kde to začíná být poměrně nákladné), a to ve dvou kategoriích:
1) Potenciální inzerenti: Cílíme na podnikatele a firmy, kterým nabízíme možnost inzerovat své akce do konce března zcela zdarma. Potřebujeme tak jakoukoliv formu reklamy, kde se dá předpokládat výskyt podnikatelů.
2) Zákazníci: Cílíme zejména na uživatele slevových serverů, kterým dáváme najevo, že u nás nic neplatí, nezdržují se registracemi, stahováním voucherů apod., ale jednoduše přímo kontaktují inzerenta pro využití jeho akce.
Můžeme udělat PR, inzeráty, bannery, odkazy, soutěže, prostě cokoliv, co k nám přivede lidi z obou kategorií. Jednorázovou platbou, PPC apod. Potřebujeme alternativně zvýšit návštěvnost, jelikož ta samozřejmě úzce souvisí s využíváním akcí podnikatelských subjektů.
Orientujeme se na věkovou skupinu 20 - 50 let, myslím tedy, že např. weby o hrách, pro teenagery apod. by nebyly vhodné.
Případné konkrétní nabídky prosím na info@hoppi.cz nebo na telefon 777-346-774.
Moc děkuji, s pozdravem
Olda Dvořák
www.hoppi.cz
8 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
7 hodnocení
členem od 24. 4. 2017
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Webinux (65 hodnocení)
19. 9. 2018
Spolupráce proběhla výborně, komunikace byla rychlá a excelentní a jsem nadmíru spokojen.
ikona hodnoceni
od Ondrej Kodym (2 hodnocení)
17. 5. 2018

Rychlá a korektní komunikace. Kvalitní spolupráce

ikona hodnoceni
od LucaM (1 hodnocení)
9. 5. 2018

děkuji

ikona

perfektní

Další poptávky Více