Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Mate niekto skusenosti s toolom PPC Bee?

chefmarket
verified
rating uzivatele
(7 hodnocení)
19. 2. 2018 22:18:09
Zdravim, mate niekto skusenosti s toolom PPC Bee? zaujimaju ma konkretne vysledky a vyhody z praxe. kludne hodte do spravy.
popripade iny podobny tool odporucite?
19. 2. 2018 22:18:09
https://webtrh.cz/diskuse/mate-niekto-skusenosti-s-toolom-ppc-bee/#reply1330923
OndrejDyrka
verified
rating uzivatele
(15 hodnocení)
20. 2. 2018 06:39:57
Hromadné produktové kampaně se nám osvědčily výhradně v průmyslových oborech, např. prodej spojovacího materiálu (kde má každá matice trochu jiné označení).
Naopak u obyčejného spotřebního zboží to byl téměř vždy propadák - ať už oblečení, doplňky do domácnosti či třeba nábytek.
Poněkud ironický je fakt, že historicky nejlepší kampaň jsme přes PPC Bee pouze vytvořili a naimportovali do systémů a protože nám jejich cenová politika nepřišla rentabilní, rozpojili jsme to a dál udržovali ručně (tj. dál pracovali jen s tím, co mělo traffic).
Je nutností dobře znát regulární výrazy nebo si na to někoho najít, bez toho si neškrtnete.
Hlavní konkurencí je PPC Hit, kde však tuším stále ztuha přijímají nové registrace. Princip fungování je ale stejný.
20. 2. 2018 06:39:57
https://webtrh.cz/diskuse/mate-niekto-skusenosti-s-toolom-ppc-bee/#reply1330922
DanaPPCBee
verified
rating uzivatele
20. 2. 2018 15:35:26
Hezký den za PPC Bee,
při práci s nástrojem PPC Bee naštěstí není nezbytné znát regulární výrazy – je to funkce navíc, kterou ale ovládat nepotřebujete. Chcete-li ji i přesto využít, máme přímo v aplikaci šablonu těch nejpoužívanějších výrazů. Nebo support, který vám s regulárním výrazem ihned pomůže.
Oblečení, doplňky, domácnost i nábytek – to všechno je sortiment, na který dlouhodobě naši klienti inzerují. Pokud název produktu i přesto není dostatečně unikátní, PPC Bee se dá využít i jako nástroj pro kategorizované kampaně. Vždycky najdeme způsob, jak společně nastavit kampaň v PPC Bee tak, aby přinášela výkon. A pomůže v tom i pokročilé nastavení v podobě zkracování, úpravy proměnných z feedu, nebo sitelinků, které například PPC Hit neumožňuje.
Pokud vás zajímají konkrétní zkušenosti s PPC Bee, mrkněte kdo nás používá a jak je s námi spokojen https://www.ppcbee.com/en/testimonials
Od 1.1.2018 jsme nacenění našich služeb poupravili a vytvořili velice flexibilní a transparentní nabídku: uživatel si může vybrat mezi třemi urovněmi supportu a počtem synchronizací tak, aby nacenění a funkcionality odpovídaly přesně jeho potřebám. PPC Bee je tak vhodná jak pro ty nejmenší e-shopy, tak pro velké hráče e-commerce. Z naší nabídky si dnes již vybere každý.
Určitě se nebojte kontaktovat přímo náš support +420 773 646 692, info@ppcbee.com
Dana, PPC Bee
20. 2. 2018 15:35:26
https://webtrh.cz/diskuse/mate-niekto-skusenosti-s-toolom-ppc-bee/#reply1330921
Martin Janco
verified
rating uzivatele
21. 2. 2018 14:26:43
Zdravím do Chefmarketu,
neviem, či poznáte slovenský a zároveň celosvetovo používaný nástroj na automatizáciu produktových kampaní - BlueWinston.com.
Konkrétne výhody sú napríklad - automatizované produktové kampane z XML feedu aktualizované každé 4 hodiny (užívateľ sa dostane na presný produkt), produktovo-skupinové kampane (užívateľ sa dostane na relevantnú skupinu produktov - u vás napr. na všetky produkty, ktoré majú v názve "kokosový olej bio", a ďalšie typy produktových kampaní, napríklad veľmi dobre fungujú kampane založené na tom, čo užívatelia vyhľadávajú na vašom eshope, teda produkty, ktoré najskôr hľadajú a následne si ich kúpia. Searchtermy s konverziami sa automaticky dajú zmeniť na kľúčové slová -- výborné výsledky, lebo sa v týchto špeciálnych kampaniach inzerujú tie produkty, o ktoré majú užívatelia reálny záujem.
Tie segmenty, čo spomínal OndrejDyrka (napr. oblečenie, ale aj značkové topánky, oblečenie atď. ) - idú cez BlueWinston veľmi dobre. S nízkou CPA (PNO) sa dajú inzerovať aj pneumatiky, knihy, elektronika, značkové produkty a podobne.
Otázka ceny - u nás je vytvorenie pilotných produktových, produktovo-skupinových a produktových DSA kampaní zdarma, a tiež aj kampaní založených na vyhľadávaných výrazoch. V priebehu prvého mesiaca vám môžeme kampane zdarma aj optimalizovať. Následne je cena za nástroj veľmi jednoduchá - 69 € bez DPH, bez obmedzenia na počet produktov, feedov, kampaní a podobne. Aktuálne používa BlueWinston väčšina veľkých SK a CZ ecommerce agentúr - vieme odporučiť konkrétneho PPC špecialistu, ktorý vám ďalej s nástrojom pomôže alebo vás radi zdarma zaučíme.
PS: Ak sa rozhodujete, ktorý nástroj využívať, odporúčal by som urobiť A/B test, teda dať rovnaké zadanie pre BlueWinston a PPC bee, striedať kampane napr. každé 2 hodiny a porovnáte si výkon dvoch rôznych nástrojov.
Za BlueWinston, Martin Jančo, +421 908 309 704, janco@bluewinston.com
21. 2. 2018 14:26:43
https://webtrh.cz/diskuse/mate-niekto-skusenosti-s-toolom-ppc-bee/#reply1330920
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit