Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Prodej zavedeného eshopu s ložním prádlem a doplňkovým zbožím

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 19. 2. 2018
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Prodám zavedený eshop Povlečení Damašek s ložním prádlem, včetně skladových zásob.
Obchodujte s atraktivním zbožím převážně od českých výrobců, prověřených roky spolupráce. Zboží, které nepodléhá zkáze a je na trhu žádané. Prakticky bez reklamací, vyřizujeme za rok v řádu jednotek. Vrácení ve 14 denní lhůtě taktéž.
Eshop běží na sofistikovaném systému Shoptet v nejvyšší verzi Enterprise s přípravou na EET, online pokladnou a mnoha dalšími funkcemi v ceně. Systém se neustále zlepšuje a aktualizuje bez obtíží.
V eshopu je nabídka několika prověřených dodavatelů, zajištěna výroba atypických rozměrů, domluveno mnoho úprav které může nový majitel využít. Některé zboží je importováno xml feedy a automaticky se aktualizuje.
Hlavním sortimentem je ložní prádlo, dále doplňky do ložnice. To je také nejstarší nabídka, kterou jsme v následujících letech rozšířili o koupelnový a kuchyňský sortiment, dětské zboží. Nabízíme i specifické bytové doplňky, kde jsou ještě možnost rozšíření a prostor pro lepší využití.
Eshop má chráněné a zabezpečené připojení certifikátem Let's Encrypt. Od doby certifikace došlo k poklesu na vyhledávači Seznam, na Google naopak k nárůstu. Což se projevilo v tržbách. Na Seznamu za rok 2016 pokles o 19,65%, na Google nárůst za rok 2016 63,62%. Stoupá příjem z přímých návštěv v roce 2016 o 38,41%. Viz příloha.
V roce 2016 se záměrně pracovalo na zvýšení hodnoty na jednu objednávku a dále bych doporučila na tomto dál pracovat. Eshop není založen na slevových akcích. Pouze výprodej v závěru roku pro snížení skladových zásob. Má tedy vysoce kvalitní zákaznickou základnu v tuto chvíli čítající 1317 zaregistrovaných zákazníků.
Eshop prodávám včetně příslušenství:
- Hlavní i vedlejší doménové jméno povleceni-a-prosteradla.cz a povleceni-damasek.cz
- Blog Do Peřin
- Tři mikrostránky (Povlečení, Prostěradla, Kuchyňský textil)
- Sociální sítě (Facebook, Twitter, Pinterest, Google+)
- Nastavení pro zbožové vyhledávače většina přes Mergado - Heuréka, Zboží, CoChceš.cz, Biano, Google Nákupy (od jara nevyužívané, ale nastavené).
- Publikace článku v ženském magazínu
- Kontakty na dodavatele
- Podpora při převodu, zaučení, doporučení, asistence v rozsahu 120 hodin, dále možnost za úplatu.
- Skladové zásoby
- Mailchimp (Tvorba newsletterů)
- Nastavení cen v Kč a Euro
- Online chat Smartlook
- Platby Převodem, Dobírkou, PayPal, PayU a Twisto (Paypal, PayU pozastaveno).
- Online Pokladna v Shoptetu v případě, že otevřete i kamenný obchod s podporou EET
Vítěz aukce se zavazuje odkoupit i skladové zásoby za jejich pořizovací cenu. Skladové zásoby nejsou zahrnuty v ceně aukce. Hodnota skladových zásob se snižuje díky novým objednávkám, proto bude provedena inventura ode dne prodeje do 1 týdne, tak aby byla zcela aktuální. Odhadem cca 50 tisíc Kč.
Důvod prodeje:
Eshop provozuji celou dobu sama, od shánění zboží, přes tvorbu struktury a plnění eshopu, péče nejen o eshop, ale i další přidružené internetové profily. Sama jsem tvořila vše, včetně Newsletterů, nebo i účetnictví. Největší důvod jsou rodinné a zdravotní důvody.
Eshop je moje dítě a ráda bych ho předala někomu, kdo posbírá plody mé tvrdé práce a bude na něm dál pracovat.
Eshop mne celou dobu živil, ale neměla jsem na větší investování a tak je v růstu "přidušen". Pokud nový majitel nechá eshop pracovat a vydělané prostředky do obchodu reinvestuje mnohokrát se mu to vrátí ve velmi krátké době.
V roce 2017 jel eshop zcela bez podpory, pouze na výsledky přirozeného vyhledávání. Od ledna loňského roku jsem souběžně s provozem eshopu chodila do práce a prakticky vůbec neměla čas se mu věnovat. Byla jsem ráda, že jsem zpracovávala objednávky a ani to nebylo tak jak by mohlo a mělo být. Proto jsem se rozhodla, že eshop prodám pod původně požadovanou cenou. Prodám eshop, nebo domény nejvyšší nabídce.
V případě zájmu o domény www.povleceni-a-prosteradla.cz a www.povleceni-damasek.cz je cena stanovena při nákupu ihned 80 000 Kč (za obě) bez DPH
Prosím vemte v úvahu, že jsem se obchodu opravdu moc nevěnovala, vůbec ho za poslední rok nepodporovala a i přesto byl schopen za 2017 udělat obrat 625 000 Kč prakticky bez placené podpory s jedinou investicí a to platbou za pronájem. Potenciál má mnohem vyšší v případě využití všech nastavených kanálů i někalikanásobný. Nemám na něj čas a ani energii. V současné chvíli jsem spokojená v nové práci a mám nové životní motivace. Přála bych si, aby má invence někomu dál prospěla.
Bližší a čerstvé informace při osobním jednání s vážnými zájemci.
9 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
1 hodnocení
členem od 2. 1. 2017
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E