Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Tištěné inzertní letáky na luxusní adresy v Praze 1

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 3. 2. 2018
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Milí kolegové z Webtrhu,zadávám inzerci brigádky pro syna :-),využijte možnost dostat svou reklamu tentokrát nikoliv v online,ale tištěné podobě: bydlíme v lokalitě Václ.nám P1, syn s chutí s kamarády roznáší tištěné inzertní letáky po Praze 1. Své nabídky,články,upoutávky můžete tak dostat v tištěné podobě na lukrativní adresy Praha 1.Roznáší Nové Město i Staré Město,nalítají se celé dny. Dávají do schránek (soukromí obyvatelé,lukrativní adresy,apartmány atd.,a firmy) a do kaváren,čajoven,firem,restaurací,obchodů,provozoven,všude kde je nechají :-). Žádný seznam adres nemohu garantovat ani dodat,je to kde je nechají letáky nechat. Nechávají na stolcích,v kuřárnách,na nástěnkách,školách,obchodech,supermarketech,malých krámcích,firmách,rozdávají přímo do ruky atd. Písemnou garanci dát nemohu,nejsem pošta. Ale: Syn je poctivě vychovaný,nemyslím,že by cokoliv zanedbal.Má už stálé klienty,roznáší 2 roky.
Fakturu nemůže dát,je mu 16,nanejvýš můžu formálně vystavit já :-).
Co se po vás chce:dodat tištěné letáky (netiskneme) formátu dle Vašeho uvážení (poštou,kurýrem,osobně),max.A4,a poslat je. Víc nic.
Roznáší 2 500 kusů,méně se mu nevyplatí (nežádejte prosím menší množství,roznáší s kamarády a mají to tak rozdělené a vypočítané,aby si vydělali,je jich parta,takže to nejsou závratné obnosy. Za kus 2 koruny, platíte 5 000 CZK. I při menším počtu kusů zůstává cena totožná.
Na roznos si dává 14 dní až 3 týdny.
Pošta jen strká letáky do schránky,kluci přemýšlejí kam je dávají a chodí na místa,kde se sdružuje hodně lidí.
Pro objednávky napište. Máte mé slovo,že inzertní letáky se dostanou sem na Prahu 1 kam mají.
Příjemný den
13 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
1 hodnocení
členem od 18. 4. 2012
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E