Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Hledám investory do celosvětového projektu

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 29. 1. 2018
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Dobrý den,
hledám investory, kteří by chtěli zainvestovat do celosvětového projektu založeného na denní spotřebě. Projekt běží již od roku 2003 a tempo se neustále zrychluje. Přibývají jak partneři, tak zákazníci. Aktuálně má projekt 8-9 milionů zákazníků ve 47 zemích světa a cíl je 1 miliarda. To znamená, že není zatím ani v 1 %. Není tudíž stále problém dosáhnout alespoň statisícových příjmů!
Něco málo o projektu: projekt sdružuje partnerské společnosti, kterým nabízí věrnostní program v podobě cashbacku pro zákazníky. Partnery jsou největší hráči na trhu jako Booking, Aliexpress, E-Bay, OMV, LukOil, Tesco, Carrefour a mnoho dalších. V těchto řetězcích jsou obraty již dnes, takže není důvod, aby tam nebyly i za x let. Partneři jsou z každého odvětví a proto je zde minimální riziko (lidé jíst, tankovat benzín, platit energie atd. budou stále, i kdyby byla krize). Naopak zákazníci z každého nákupu mají 1-5 % zpět, čili o to větší motivace pro ně využívat tento věrnostní systém, který je nic nestojí.
Jak projekt docílí jedné miliardy zákazníků? Navazuje spolupráci s největšími sportovními kluby a asociacemi (AS Řím, Inter Milan, Moto GP...). Tyto kluby/asociace budou do svého programu registrovat miliony svých fanoušků, kteří pak tedy budou šetřit při svých nákupech. A z obratu přes tuto platformu se vyplácí i provize pro investory.
Na přehled partnerských společností se můžete podívat na www.cashbackworld.com a na partnerské kluby a asociace, které budou a již registrují zákazníky na www.myworld.com/en/. Jak partnerské obchody, tak i kluby neustále přibývají.
Jak participovat na projektu? Investicí do rozvoje projektu v určitém regionu, či několika regionech a získat pak podíl na obratu v té zemi/zemích. Aktuálně jsou k dispozici Itálie, Balkánské země a Portugalsko+Španělsko. V březnu 2018 přijde možnost investování do Německa a následně např. Francie či Velká Británie. Zbytek Evropy je téměř vyprodán, jelikož na každý region je dle počtu obyvatel omezený počet podílů. Jakmile se vyprodá Evropa, tak se nabídka koupě podílů přesune do Asie či především Ameriky, kde budou součástí kluby z NHL, NBA či amerického fotbalu. Ale to už zřejmě nebude možnost zapojit se jako nový investor, jelikož už nyní mají aktuální investoři předkupní právo na nákup podílů po otevření nového regionu.
Velikost investice je aktuálně od cca 125 tisíc do cca 600 tisíc "na hlavu", ale pokud je investor, který chce zainvestovat více, umíme najít řešení i pro něj. To už pak osobně.
Za šestileté období očekávám minimálně 8-10násobné zhodnocení vkladu.
Pro představu přikládám pár obrázků.
Pokud Vás oslovila nabídka stát se součástí celosvětového projektu s obrovským potenciálem, neváhejte mě kontaktovat sem do zprávy.
Pěkný a úspěšný den všem!
10 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
2 hodnocení
členem od 13. 12. 2014
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Petr Woff (4 hodnocení)
5. 3. 2018
ikona hodnoceni
od ixemin (6 hodnocení)
4. 5. 2016

Bezproblémová spolupráce, rychlá platba a komunikace. Spolehlivý partner.

Další poptávky Více