Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Výdělečný webový projekt na pronájem eshopů TvujEshop.cz

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 17. 1. 2018
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Nabízíme k prodeji zavedený a výdělečný webový projekt na pronájem eshopů www.tvujeshop.cz, který umožňuje rychlé snadné vytvoření a provoz vlastního eshopu i pro úplné začátečníky.
Vytváření a správa eshopů je zcela v režii uživatelů. Sami si vyberou grafiku z desítek grafických šablon a naplní obsah eshopu. Všechny potřebné funkce a nastavení jsou součástí systému. Je možné si uspůsobit celý eshop přesně podle vlastních představ pomocí mnoha nastavení a možností, jak grafických, tak funkčních. Administarce eshopu je intuitivní a snadná.
Výnosy, náklady a registrované eshopy
Systém funguje již od roku 2012. Za rok 2016 byly příjmy ve výši 90.000,-Kč. Náklady na serverhosting u Wedosu (16.000,-Kč). Za rok 2017 byly příjmy ve výši 58.000,-Kč. Náklady totožné jako v roce 2016. Žádné další náklady nebyly a nejsou nutné. Systém nebyl nikde inzerován, takže v propagaci může být velký potenciál - jediné, co je potřeba, je získat více uživatelů, kteří si založí eshop na zkoušku a poté ho převedou na placený provoz. Navíc je možno ušetřit i v případě využívání vlastního serveru.
Po dobu existence systému bylo již vytvořeno cca 1344 eshopů na zkušební dobu. Každý měsíc se zaregistruje cca 5-10 nových eshopů na zkoušku (aktuálně je registrováno na zkoušku 5 eshopů). Aktuálně je provozováno 19 eshopů s placeným provozem. Z naší strany nebyla vyvíjena žádná aktivita k získání nových zákazníků, systém byl doposud brán jako vhodný přivýdělek.
Cena
Požadovaná cena obsahuje kompletní systém na pronájem eshopů, doménu a registrované eshopy + serverhosting (možno přesunout na svůj)
Náročnost a údržba
Projekt nevyžaduje žádné programátorské zkušenosti, aby fungoval. Jeho správa je snadná a je k ní vytvořeno administrační rozhraní. Jedinou nutností je řešení uživatelských dotazů, kterých není mnoho. Všechny důležité informace o provozu eshopu (založení eshopu, upozornění na novou platbu za měsíční provoz, upozornění na nezaplacení apod.) jsou zasílány automaticky, takže není nutné provoz eshopu kontrolovat a spravovat. Po celou dobu byl projekt vylepšován a upravován, především na základě požadavků a návrhů uživatelů o nové funkce a prvky.
Veškeré dotazy seriózním zájemcům rád zodpovím a zašlu všechny požadované podklady.
Petr Weczerek
weczerekpetr@seznam.cz
23 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 2. 11. 2010
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E