Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Programátor složitejšího projektu s odpovídajícím ohodnocením

Hezký den,
poptávám programátora pro složitější projekt.
Technicky dulezite je napojeni na exporty ceniku z visionu (programu klienta, exporty se uploadují na FTP, kde je zpracuje cron do databáze). Pak navigator a standardy.
Zatim se jedna o predbezne nastitneni, bez finalni struktury a odlisnosti, ktere s sebou prinese tento novy projekt. Podobne jiz hotove projekty poslu ve vice informacich zajemcum.
To se odrazi i na webu projektu - tedy klasicky obsah Lokalita, Architektura, Cenik, Navigator (vizualne reseny vyber budovy, patra, bytu - nasledne detail bytu s udaji apod.)
Referencni web, co se tyka struktury, obsahu, i propojeni prave osob, stylu bydleni, lokality a samotneho projektu jako hlavniho, co web prodava, je tento web:
http://loftec.ru/en/
Takovou by mel mit web uroven, styl zobrazovani informaci apod. Narozdil od soucasnych projektu klienta je tady na homepage pri scrollovani (bez volby polozek pres navigaci) predstaveni projektu zprostredkovane prave pres naladu spojenou s zivotnim stylem, okolim, prilezitostmi apod.
Teprve pres hlavni navigaci pak jdeme do jednotlivych sekci Byty, Lokalita, Architektura apod.
Toto cleneni by bylo idealni, v nasem projektu nebude tak slozite a nebude mit tolik polozek, ale predstava je prave stejna, prezentovat napred ucelenou kratkou scrollovaci naladu spojenou s projektem pres par charakternich bodu, pak pres navigaci dostavat lidi ke spravnym informacim na samostatnych podstrankach.
Zaroven je tento web loftec.ru/en/ referencni i po strance graficke a ui, tedy typografie webu, animovani prvku apod.
Pro více informací poprosím info do zpráv nebo na email info@mbehal.cz. V případě mailu poprosím i odkaz na webtrh, pokud máte. Máme zájem o zkušeného programátora, který ví, že pro něj projekt nebude problém a dokáže být v průběhu práce variabilní ke změnám dle požadavků klienta. Cena na základě hrubého nacenění následně dohodou.
Díky za zájem a přeji hezký den,
Michal Běhal
6 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
59 hodnocení
členem od 5. 9. 2008
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od David Musil (68 hodnocení)
24. 8. 2020

Spolupráce s panem Běhalem je dlouhodobě skvělá.

ikona hodnoceni
od Taps (118 hodnocení)
14. 5. 2020
ikona hodnoceni
od zivnyon (3 hodnocení)
24. 2. 2020

Rychle dodaná práce, přesně podle mých požadavků. Výborná komunikace.

Další poptávky Více