Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Sháníme webcodéra či programátora na úpravu šablony pro rental stránky

Poptáváme programátora/webkodéra, který by vytvořil stránky půjčovny zvukové a světelné techniky Containall na základě Wordpress šablony: https://themeforest.net/item/winterzone-ski-winter-sports-wordpress-theme/20835841?s_rank=4 nebo podobné. Výsledek by ale mohl také vypadat cca takto: http://www.aaaelektronika.cz/ .
Stránky by měli obsahovat webový formulář, který bude odesílat emailem informaci o poptávce zapůjčení konkrétních produktů. Administrace stránky by měla umožnit správu položek a jejich dostupnost v čase (kdy je co rezervováno nebo dostupné). Dodáme podklady s fotografiemi a textem ke všem produktům.
Jsme ochotni zaplatit jednorázově něco za šablonu třetí osobě (např. teamu modeltheme), popřípadě se nechat přesvědčit, že je skvělé posílat někomu pár dolarů měsíčně za jinou šablonu. Celý následný provoz skrze administrační systém musí být dostupný komukoliv po kratším zaškolení.
Čím dříve bude celá stránka hotová a funkční, tím lépe. Webkodérovi, či programátorovi, který se toho chopí nabízíme jednorázově 4000 – 6000 Kč, dle náročnosti propojení databáze, a vytvoření formuláře, či úpravy šablony.
S nabídkami nás prosím kontaktujte na containall@seznam.cz a nebo martinrieger.jr@gmail.com, do předmětu uveďte „nabídka web rental“.
Martin Rieger
za Containall
14 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 16. 1. 2018
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další poptávky Více