Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Pravidelná kontrola XML feedu od dodavatelů

Poptávám nějaký program, který bude kontrolavat XML feedy našich dvou dodavatelů. Feedy jsou prozatím dva. Jeden má cca 1000 produktů a druhý několik tisíc.
1. XML
Dodavatel pouští dostupnost číselně v kusech. Čili potřebuji toto: Jakmile ve feedu naběhne 0 kusů, musí mi ten program oznámit že je vyprodaný. Jakmile tam naběhne např 10,15 nebo 45, musí mi to zahlásit že naskladnil 45 kusů. Nemusí mi hlásit, že dva prodal (když stav skladu uvidím, jedině plus). Zase mi to musí ohlásit až bude 0 kusů.
2. XML
Druhý feed funguje tak, že se do feedu stav zásob nepouští. Pokud tam produkt je, jsou skladem. Pokud tam není, vyprodal se. Čili tam to musí nalézat shodu na import kódu. Pokud se produkt z feedu vytratí, musí to program oznámit. Jakmile se tam zase objeví, také to musí zahlásit. V tomto případě by měl hlásit každou novou položku. Tak že, cokoliv se objeví nebo zmizí ve feedu, program to musí hlásit.
Bude dobré, když tam bude napsán název a importní číslo produktu. Pokud by to bylo možné, tak program udělat tak, aby do něj šel třeba za rok dát další feed. Kontrola by měla probíhat alespoň každé dvě hodiny.
Chtěl bych si prográmek určitě předem odskoušet. Už jsem to tu jednou zadával a ze začátku to celkem chodilo a nyní to vůbec nefunguje.
V programu by mělo být nějaké okénko nebo TXT soubor, do kterého budeme zadávat importní čísla produktů, které chceme hlídat.
Děkuji
90 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 16. 4. 2012
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další poptávky Více