Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Kvalitní SEO text pro váš web

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 17. 12. 2017
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
SEO texty pro váš web
ON page je při optimalizaci webu pro vyhledávače často podceňovaným faktorem, přitom se jedná o jeden z hlavních parametrů, podle kterých se posuzuje kvalita webu. Pokud je vaším cílem validní obsah, který bude atraktivní pro vyhledávače i pro uživatele, bez kvalitního textu se neobejdete.
Zajistíme profesionální textový obsah, který zahrnuje:
  • Text na úvod a do kategorií
  • Meta informace
  • Popisky produktů
  • Články (magazínové články, PR, novinky, informační sdělení aj.)
  • Newslettery
Důležitost SEO textu
SEO text má svá pravidla a sepsání nezkušeným copywriterem může přinést více škody než užitku. Vyhledávače nesledují jen rozsah textu, ale například Google kontroluje i jeho gramatiku, strukturu a obsah klíčových slov. Netématická klíčová slova nebo příliš velká hustota klíčových slov, to jsou chyby, na které berou vyhledávače velký zřetel. Vaším cílem by měl být přirozeně vypadající a originální obsah, ve kterém budou střídmě použité důležité výrazy, které uživatelé hledají.
Ačkoliv je textový obsah velmi důležitý, jedná se (v porovnání s ostatními náklady) jen o minimální investici. Zpracujeme vám texty na web za příjemné ceny. Nejsme tým začínajících studentů, ale redakce složená ze zkušených copywriterů a redaktorů, kteří se v oboru pohybují i více než 10 let.
Jak pracujeme
Zašlete nám nezávaznou poptávku, o jaký text byste měli zájem. Pokud se jedná o texty na web, můžete sdělit požadovaný rozsah textu, případně kategorie či produkty k otextování.
Pokud jste text ještě neobjednávali, není se čeho obávat. Můžete nám sdělit svou představu nebo zaslat URL webu a my uděláme návrh, co by pro web bylo vhodné (včetně cenové nabídky). Texty zasíláme průběžně, abyste mohli kontrolovat jejich kvalitu a styl. Umíme pracovat s většinou redakčních systémů, v případě potřeby můžeme vyplňovat texty přímo na web. Vytváříme všechny druhy textů, zpracujeme malé objednávky i velké objednávky čítající stovky NS.
Text zdarma: Pokud máte v plánu objednávat větší množství textu, můžeme vám zpracovat ukázkový text zdarma.
Jak s klíčovými slovy: Můžete nám zaslat klíčová slova, která jsou pro vás stěžejní. Pokud je vybraná nemáte, můžeme je vybírat sami.
Reference: Na vyžádání zašleme reference, abyste shlédli naši práci. Referencí máme mnoho, můžeme proto zaslat tématické reference týkající se vašeho oboru.
Doba zpracování: Krátká zadání zpracováváme ve všední dny i do 24 hodin, větší zadání podle domluvy a vašich požadavků.
Prolinkování: Pokud potřebujete v textech prolinkování (například prolinkování s kategoriemi nebo produkty), můžeme ho zajistit.
Univerzální cena pro všechny SEO texty: 120kč/NS
  • kalkulaci všech textů vám zpracujeme předem
  • fakturace je samozřejmostí
  • jsme plátci DPH
  • u odborných textů a složitých zadání se na ceně domluvíme individuálně
Jak nás kontaktovat:
Texty můžete objednávat v SZ nebo na emailu info@makawiel.cz, dále telefonicky na 722 775 568 (Petr Pokorný) a to včetně víkendu. K dispozici jsme i na Skype (nick Makawiel), sejít se lze i osobně. Rádi odpovíme na všechny dotazy. Nabídku naleznete i na našem webu makawiel.cz.
Doplňující informace:
SEO v jiném jazyce?
SEO texty můžeme zajistit i v angličtině, němčině či dalších jazycích. Na jiných jazykových mutacích pracují rodilí mluvčí a text je dodán v nejlepší kvalitě. U cizojazyčných textů máme cenu 450kč/NS.
Jak texty dodáváme
Zasíláme je vždy ve Wordu + v PDF dokumentu, lze je však i doplňovat přímo na web.
Zpracování meta informací
Má váš web správně vyplněný meta titulek, meta popisek a klíčová slova? Obzvláště u začínajících webů se na meta informace zapomíná. Vytvoříme přehledně zpracovaný dokument s potřebnými meta informacemi pro jednotlivé kategorie všeho webu. Po domluvě je můžeme vyplnit přímo na váš web.
SEO text
Libovolné texty na různé druhy webů, od firemních až po eshopy. Samozřejmost jsou úvodní texty, které vytváříme tak, aby byly čtivé, poutavé a dokázaly snadno zaujmout.
Články
Zpracujeme všechny druhy článků, které zahrnují magazínové články, PR články, novinky, informační sdělení aj.
38 zobrazení
Zadavatel
ikona hodnoceni
190 hodnocení
členem od 2. 4. 2012
Ověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Milhaus87 (6 hodnocení)
16. 2. 2022
Spolupráce proběhla výborně, komunikace byla rychlá a excelentní a jsem nadmíru spokojen.
ikona hodnoceni
od gsmkabel (2 hodnocení)
21. 1. 2022

Vše v naprostém pořádku. Velice příjemně mě překvapila rychlost.

ikona hodnoceni
od Asistentka k ruce (10 hodnocení)
3. 1. 2022
Spolupráce proběhla výborně, komunikace byla rychlá a excelentní a jsem nadmíru spokojen.

Další nabídky Více