Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Eshop/slevový portál na prodej erotických pomůcek s vysokou marží. Jediný v ČR.

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 16. 12. 2017
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Nabízím k prodeji slevový portál, který je zaměřen na prodej erotického zboží s vysokou marží. O přihazování prosím jen vážné zájemce kteří mohou částku uhradit. Portál byl již jednou prodán soukromému investorovi, který se na mne sám obrátil. Nebyl však schopen více než 2 měsíc uhradit kupní částku. Proto z prodeje sešlo, převzal jsem v Listopadu portál zpět a rozhodl jsem se jej nyní nabídnout v aukci.
Portál běží na naprogramovaném rozhraní, neplatí se tedy za provoz žádný poplatek. Jediné co je nutné tak uhradit 1x ročně hosting.
Celé administrativní rozhraní je velmi podrobné a vytváření, ukončování nebo prodlužování nabídek probíhá v něm. Není tedy nutné umět programovat. V tomto rozhraní máte také vedeny objednávky a vše ostatní.
Při celé době provozu jsme se zaměřovali na prodej produktů, lze však nabízet i kupóny na služby.
Společně s portálem předám jak kontakt na spoluprací prověřeného dodavatele, pro dovoz zboží. Marže 30-70 procent. Tak i na velkoobchod v ČR. V případě že by jste chtěli používat pro dropshipping nebo nabízet akční produkty třetích stran nutno počítat s nižší marží.
Největší devízou portálu je více než 30 000 odběratelů novinek, kteří se v různých akcích a kampaních sami zaregistrovali. E-maily jsme posílali přes MailJet(Odeslání všech 30 000 mailů stojí pouze cca 300 kč), takto odeslané e-maily otevře dle aktraktivnosti nadpisu až 20 procent zákazníků, cca 25% z nich poté z e-mailu překlikne na stránku .
Velká návštěvnost tedy plyne z tohoto v GA je zahrnuto do návštěvnosti Direct.
Dále systém automaticky posílá slevy do všech velkých vyhledávačů slev na trhu. Některé si berou provizi z prodeje, některé se platí za proklik. U každé se však dá nastavit výše prokliku, či provize aby se Vám vyplatilo.
Které z těchto kampaní budete chtít využít je na Vás, samozřejmě pokud nebudete chtít lze i vypnout.
Systém také umí přes PPC HIT vytvořit na kliknutí kampaně proklikové do vyhledávačů Google a Seznam - ke každému produktu vytvoří vlastní reklamu rovnou s klíčovými slovy a další funkce.
Lze takto vytvořit kampaň jak do GoogleAdwords, tak do Sklik. Může tedy propagovat tímto způsobem i laik který se příliš nevyzná v proklikových kampaních.
Protože portál aktivně prodával, je pravděpodobné že se v průběhu 24 měsíců(záruka), může objevit nějaký produkt který se rozbil. Takovouto reklamaci samozřejmě vyřeším finančně já.
Všechny funkce a jak s portálem pracovat samozřejmě kupci vysvětlím a naučím. Buď po Skype nebo osobně v Brně.
V případě jakýchkoliv dotazů, mne prosím klidně kontaktujte přes zprávu.
Mám ještě jeden celoevropský projekt na stavbu speciálních kol a je pro mne složité se věnovat obojímu, proto dávám k prodeji.
Faktura při prodeji je samozřejmostí. Můžete si ji dát do nákladů.
24 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 8. 5. 2017
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E