Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Nový web či e-shop do 48 hodin nyní v předvánoční akci

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 13. 12. 2017
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Potřebujete vytvořit pro Vaši firmu kvalitní webové stránky či e-shop? Neváhejte využít naší předvánoční akce a získejte svou novou webovou prezentaci či internetový obchod za jedinečnou cenu 4999,- Kč již do 48 hodin!
Kdo jsme?
Naše firma poskytuje komplexní služby v oblasti programování webových stránek, e-shopů, internetového marketingu a dalších. Dbáme, aby naše odvedená práce byla kvalitní a přesto si zachovala dostupnou cenovou relaci. Za 4999,- Kč Vám vytvoříme moderní prezentaci na internetu, která splní všechna očekávání stávající doby, okamžitě se stane součástí Vaší firemní identity a rádi se jí pochlubíte svým zákazníkům. A to nejlepší je, že vše zvládneme do 48 hodin od zadání zakázky!
Jak je to možné?
Stalo se Vám někdy, že jste zadali poptávku na vytvoření stránek či internetového obchodu firmě či živnostníkovi, a práce se nečekaně protáhla? Rozumíme, jaké to je, když vše započne hladce, ale poté příprava nového webu v půlce začne drhnout nebo se úplně zastaví. Průběh prací se dostane do bezvýchodné situace a klient odchází znechucený. A tento jev bohužel není zas až tak ojedinělý…
Přesně z těchto důvodů jsme vytvořili jedinečný způsob, díky kterému je rychlost a efektivita práce naší předností a zákazníkovi tak dodáme nový web či internetový obchod do 48 hodin.
Průběh práce
Máme zaběhnutou chronologii práce, kdy zákazník poskytne před začátkem zakázky potřebná data do vstupního formuláře, což naši práci výrazně urychlí. Každý náš klient má rovněž programátora, který se v průběhu přípravy stránek věnuje jen a pouze jemu - nikam neodbíhá a neřeší další aktivity. Často si se zákazníkem volá a konzultuje výsledky své práce s jeho představami.
I náš systém fakturace je velmi svižný, faktury zasílané e-mailem v PDF souborech jsou napojené na platební bránu a lze je okamžitě zaplatit kartou. Nejen naše, ale i aktivita zákazníka je viditelná ihned a spolupracuje-li s námi klient, skutečně není problém do 48 hodin získat kvalitní webovou stránku či e-shop a začít na internetu budovat jméno své firmy. Ostatně, neváhejte nám zadat práci a přesvědčte se sami…
Ostatní služby
V návaznosti na tvorbu stránek a internetových obchodů poskytujeme i další služby pro podporu Vašeho on-line podnikání, jako například:
• SEO optimalizace
• Copywriting
• Grafické práce – tvorba log, šablon letáků, vizitek, newsletterů a jiné
• Efektivní investice do internetové reklamy a její správa
• Monetizace provozu webových stránek
• Dlouhodobá údržba webových webů a e-shopů - psaní textů, plnění zboží a další…
Zaujala Vás naše nabídka?
Potěší nás, když navštívíte naše internetové stránky http://delametyinternety.cz, kde se o službách dozvíte více a jejichž prostřednictvím můžete zakázku zadat. Můžete se nám také ozvat na telefonním čísle 778845505 nebo na e-mailu podpora@delametyinternety.cz. V okamžiku se Vám ozveme zpět a během dvou dnů Vám za 4999,- Kč rozeběhneme web nebo e-shop, který budou navštěvovat rádi nejen Vaši zákazníci, ale i Vy sami.
12 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
1 hodnocení
členem od 7. 12. 2017
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Ribinus (4 hodnocení)
12. 2. 2018
Katastrofální spolupráce. Rozhodně nedoporučuji ostatním uživatelům!

Další nabídky Více