Zadejte hledaný výraz...

Výdělečný webový projekt na pronájem eshopů TvujEshop.cz

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 3. 12. 2017
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Nabízíme k prodeji zavedený a výdělečný webový projekt na pronájem eshopů www.tvujeshop.cz, který umožňuje rychlé snadné vytvoření a provoz vlastního eshopu i pro úplné začátečníky.
Vytváření a správa eshopů je zcela v režii uživatelů. Sami si vyberou grafiku z desítek grafických šablon a naplní obsah eshopu. Všechny potřebné funkce a nastavení jsou součástí systému. Je možné si uspůsobit celý eshop přesně podle vlastních představ pomocí mnoha nastavení a možností, jak grafických, tak funkčních. Administarce eshopu je intuitivní a snadná.
Výnosy, náklady a registrované eshopy
Systém funguje již od roku 2012. Za rok 2016 byly příjmy ve výši 90.000,-Kč. Náklady na serverhosting u Wedosu (16.000,-Kč) Žádné další náklady nebyly a nejsou nutné. Systém nebyl nikde inzerován, takže v propagaci může být velký potenciál - jediné, co je potřeba, je získat více uživatelů, kteří si založí eshop na zkoušku a poté ho převedou na placený provoz. Navíc je možno ušetřit i v případě využívání vlastního serveru.
Po dobu existence systému bylo již vytvořeno cca 1344 eshopů na zkušební dobu. Každý měsíc se zaregistruje cca 10 nových eshopů na zkoušku (aktuálně je registrováno na zkoušku 7 eshopů). Aktuálně je provozováno 20 eshopů s placeným provozem. Z naší strany nebyla vyvíjena žádná aktivita k získání nových zákazníků, systém byl doposud brán jako vhodný přivýdělek.
Cena
Požadovaná cena obsahuje kompletní systém na pronájem eshopů, doménu a registrované eshopy + server hostovaný u společnosti WEDOS za měsíční cenu pouze 1 385,- Kč (VPS 60 GB HDD 100% SSD, RAID 10, 8 GB RAM, 2 proc., Win 2008 R2 Datac CZ
Náročnost a údržba
Projekt nevyžaduje žádné programátorské zkušenosti, aby fungoval. Jeho správa je snadná a je k ní vytvořeno administrační rozhraní. Jedinou nutností je řešení uživatelských dotazů, kterých není mnoho. Všechny důležité informace o provozu eshopu (založení eshopu, upozornění na novou platbu za měsíční provoz, upozornění na nezaplacení apod.) jsou zasílány automaticky, takže není nutné provoz eshopu kontrolovat a spravovat. Po celou dobu byl projekt vylepšován a upravován, především na základě požadavků a návrhů uživatelů o nové funkce a prvky.
Veškeré dotazy seriózním zájemcům rád zodpovím a zašlu všechny požadované podklady.
Petr Weczerek
weczerekpetr@seznam.cz
6 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 2. 11. 2010
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E