Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Copywriter pro web o Asii

Dobrý den,
pro svůj web www.tajemnaasie.cz hledám copywritera, který se se mnou bude podílet na tvorbě obsahu. Aktuálně se zaměřuji na jižní, jihovýchodní a východní Asii - tedy uvítám nadšence do Číny, Japonska, Vietnamu, Severní a Jižní Korei, případně do Thajska, Kambodži apod.
S návštěvností se držíme kolem 2 tisíc měsíčně (zejména díky kvalitnímu SEO). Pro psaní hledám ideálně dívku se vztahem k cestování.
Prozatím budu potřebovat 2 články týdně, za každý zaplatím 80 - 150 Kč (dle rozsahu). Všechny texty mají rozsah 1 - 1,5 NS, delší málokdy. Platit mohu týdně, měsíčně - jak vám to bude vyhovovat.
Prosím, aby odpovídali pouze copywriteři se zkušenostmi. Texty je třeba správně strukturovat a v každém H2 mluvit o tom, co v něm stojí.
Píšu teď více o kultuře, zvycích a jídle. Ale klidně můžete po domluvě psát i jiné téma. V Číně mám kamaráda, který nám občas pošle i fotky z true life in China.
Na začátku si všechno řekneme / napíšeme, aby nedošlo k nedorozumění. Na psaní se budu podílet i já, ale protože mám poslední dobou málo času, nestíhám psát těch článků tolik. Pokud si dáte na textech záležet, můžete do budoucna získat finanční i hmotné bonusy.
V případě zájmu mě kontaktujte na e-mail: lukas.matousek@post.cz, rovnou připojte reference (ideální na téma cestování). Nevyhnete se zkušebnímu článku, abychom si byli jisti, že si rozumíme.
S pozdravem,
Lukáš Matoušek
PS: Abych dal prostor i méně zkušeným copywriterům se snahou - můžete se u mě naučit psát bezplatně, a pokud budete práci řekněme po měsíci psaní zvládat naplno, přejdeme na fin. ohodnocení.
29 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
2 hodnocení
členem od 15. 7. 2016
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Jan Vrska (5 hodnocení)
18. 3. 2020
Spolupráce proběhla výborně, komunikace byla rychlá a excelentní a jsem nadmíru spokojen.
ikona hodnoceni
od Lukas-Ptacek (62 hodnocení)
31. 1. 2019

Celkově skvělá spolupráce, snadná a okamžitá komunikace, rychlá platba. Určitě doporučuji. A děkuji za spolupráci, rád budu spolupracovat i v budoucnu. Doporučuji také pro marketing, copywriting a překlady.

Další poptávky Více