Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Přesunutí dvou jednoduchých webů na WordPress

V tuto chvíli jsme již práce zadal. Děkuji moc za všechny nabídky. Omlouvám se, že nebylo v mých silách reagovat na ně jednotlivě. V případě, že by spolupráci vítězný uchazeč odmítl, budu dále probírat již došlé nabídky, mezi kterými mám již teď favorita a umístil se na druhém místě.
Děkuji moc
----
Dobrý den,
mám dva velmi jednoduché weby na řešení třetí strany web-rychle.cz, které nyní ukončuje svou činnost a potřebujeme je posunout na jiné řešení. Ideální volba je nejspíše WordPress. Nechceme být závislí na podobném řešení třetí strany, ale raději na světové platformě, kterou budeme provozovat někde na nějakém levném hostingu.
Nepotřebujeme se držet designu, jednoduše vyberete úhlednou již existující šablonu zdarma, do které se obsah napasuje. Texty na webu již jsou takže rozsah je zřejmý. Stejně tak obrázky a logotypy. Jedinou potřebou je mít možnost editovat již existující články. Jelikož se bude jednat jen o ctrl + c a ctrl + v, tak je v podstatě jediným kritériem cena v případě že pošlete referenci, která bude designově úhledná a uvidím, že máte smysl pro detail.
Jedny stránky jsou opravdu základní a obsahují jen články typu Naše služby, Kontakt, Domovskou stránku. Druhé stránky jsou obsahově mírně obsáhlejší, jelikož obsahují odkazy na pár dokumentů ke stažení a struktura hlavního menu má dvě úrovně
Vhodné pro studenty, kteří ovládají WordPress.
Děkuji za nabídky
12 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
2 hodnocení
členem od 12. 7. 2011
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Pavel Skuček (3 hodnocení)
15. 5. 2019
Excelentní spolupráce! S uživatelem proběhlo vše v naprostém pořádku a jsem spokojen.
ikona hodnoceni
od ViPErCZ (21 hodnocení)
12. 8. 2014

Výborné a přehledné komunikování, platba bez problémů, doporučuji!

Další poptávky Více