Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Prodej cashback portálu Alvarado.cz

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 21. 11. 2017
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Po dlouhém zvažování jsme se rozhodli nabídnout perspektivní cashback portál Alvarado.cz k prodeji někomu, kdo by z projektu udělal lídra a to i s možným globálním potenciálem. Bohužel již nemáme čas se věnovat naplno tomuto projektu z důvodu vytížení na jiných projektech a dalších aktivitách.
Důvod prodeje: Nedostatek času se plně věnovat chodu a rozvoji služeb. Portál za celou svou dobu neměl žádnou formu placeného marketingu a přesto se dokázal dostat do podvědomí mnoha tisíců lidí. Alvarado si zaslouží péči a podporu někoho, kdo dokáže z projektu udělat předního hráče na trhu.
Portál dokázal během 2,5 let běhu zprostředkovat (bez jakéhokoliv marketingu) objednávky (+1600) v hodnotě +1,5 milionu Kč. Portál má aktuálně kolem 6000 uživatelů z toho 2800 jich je aktivních.
Součástí prodeje jsou i domény alvarado.sk, alvarado.pl a alvarado.ru, které jsou připraveny na pozdější expanzi. Portál je plně automaticky (přes API) napojen na hlavní české i zahraniční affiliate sítě (CJ, ehub, eretail, eSpoluprace, AffiliateClub, Potenza, Awin, Tradetracker a na affiliate programy běžících na platformě Affilbox). Automaticky (real-time) dochází k připisování i schvalování či zamítání cashabcků a to včetně transakčních automatizovaných mailů.
Portál funguje též jako cashback katalog zboží, momentálně portál feeduje přes 650 000 položek z více než 100 obchodů. Stav lze bez problémů navýšit. Portál je i kuponovým portálem (desítky aktivních slevových kuponů). Na portálu je nyní aktivních přes 500 obchodů.
Screen aktuální návštěvnosti: https://imgur.com/a/Xdf8L
V případě vážného zájmu se můžeme osobně setkat v Praze.
K vydražené ceně je potřeba přičíst DPH (Nejsem plátce DPH). Faktura je samozřejmostí.
Bližší informace na info@alvarado.cz nebo do PM a prosím jen seriozní zájemci.
Děkuji.
19 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 26. 4. 2015
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E