Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Firma s mob.tel.a zlatem – výkup, prodej, servis, eshop

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 13. 11. 2017
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Prodám kompletní firmu - eshop www.bestmobil.eu včetně skladových zásob příslušenství(15.000kč) včetně úplně nové EET tiskárny od Tmobile, do které vložíte sim s internetem a aplikaci do telefonu, napojíte EET a můžete fungovat i v terénu. Nové příslušenství pro výkup zlata(kyseliny, lupa, váha, buližník)
Součástí prodeje je i telefonní číslo u virtuála Kaktus a email u seznam.cz napojený na FB profil Bestmobil.eu-není zatím vytvořen.
Součástí prodeje je i skladová zásoba cca 80 mobilních telefonů na servis+ND včetně sbírky raritních telefonů (pro bližší info mne kontaktujte)
Doména u wedos, webhosting u Oneproduct.cz. kde se neplatí hosting, pouze jednorázová licence byla zaplacena. Zakoupeno rozšíření "Detail produktu".
Nejedná se pouze o eshop, ale také o servis, výkup a prodej mobilních telefonů, tabletů a drahých kovů v oblasti Zlínského kraje, byly pokryty formou letáků 20.000 kusů-reklamy města Valašské Meziříčí, Rožnov pod Radhoštěm a veškeré okolní obce obou měst, smlouva s Českou poštou na roznos. Dále Hranice na Moravě, Vsetín a okolí.
Prodej z důvodu stěhování, největší výdělek (neustále rostoucí) momentálně tvoří výkupy zařízení a drahých kovů včetně servisu, eshop byl brán jako "doplněk"
Poradíme v této oblasti podnikání, máme zkušennosti od roku 1997.
Pro bližší informace mne kontaktujte.
Odkud firmy je možný ihned.
35 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
3 hodnocení
členem od 3. 5. 2017
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E