Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Jaké existuji firmy, které za mě budou prodávat na Amazonu?

Venturi
verified
rating uzivatele
(5 hodnocení)
6. 11. 2017 16:42:33
Ahoj,
chtěl bych se zeptat jaké jsou v ČR firmy co nabízejí že za mě budou prodávat za provizy na AMAZONU v zahraničí (SRN, A, ale pozdeji aj další státy) asi nejlíp přes FBA. Našel jsem jen http://www.expando.cz/nase-sluzby-3/podpora-na-amazonu/ tak jestli mají konkurenci.
Představoval bych si to tak že oni za % poplatek z obratu produktu mi pomuzoz nebo komplet zabezpecí prodej produktu v EU pres Amazon, nejlepsi bude forma FBA ovšem nechci já nechci resit aby byl plátce DPH v SRN či dalších zemích kde se to bude prodávat krom EU.
Produkt u kterého jsem držitel autorských prav mám a dobře se profává v čr, a mam už i německou mutaci, lze i nabydnout do komise.
Nebo ad mi napiše nějaky větší obchodnik co uz prodává v EU a má vše zaběhle, který by mohl muj produkt (dokonale skladný je) prodávat za předem domluvené podmínky a ceny, a já bych mu jen dodal produkt u ktrého bude mit monopol na amazonu, ja se jen budu starat o privedení lidí co si to koupí přes mé webovky v zahraničí. Jedná se o naprosto nezavadný produkt (knihy v němčině),
(jedná se jen o zatím dvě knihy v němčině s hmotností kolem 250g a 330g s cenou 25 a 29 eur (koncová) u kterých jsem vyrobce a a zároven budu jako jediny (tedy oni) co to bude prodávat na amazonu.
Předem diky za odkazy na firmy nebo zkusenosti
Předem diky
6. 11. 2017 16:42:33
https://webtrh.cz/diskuse/jake-existuji-firmy-ktere-za-me-budou-prodavat-na-amazonu-2/#reply1310388
Tomas Ch.
verified
rating uzivatele
2. 10. 2018 23:43:00
Pokud chcete vydělávat prodejem zboží na Amazonu a máte kvalitní produkty, tak bychom vám mohli pomoci. Více o nás najdete na: https://globalio.cz/
2. 10. 2018 23:43:00
https://webtrh.cz/diskuse/jake-existuji-firmy-ktere-za-me-budou-prodavat-na-amazonu-2/#reply1310387
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit