Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Prodej inzertního serveru ChciDomov

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 23. 10. 2017
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Dobrý den,
Nabízím k prodeji inzertní portál, zaměřený na inzerci nemovitostí bez realitní kanceláře. Stránky jsou dělané na míru. Portál je hotový a plně funkční. Kromě klasické registrace pro uživatele je k dispozici přihlášení přes sociální sítě Facebook a G+. Zároveň je spuštěná platební brána u společnosti Gopay.
V administraci máte možnost spravovat inzertní nabídky uživatelů. Dále můžete jednoduše měnit ceny u jednotlivých balíčků (základ, doporučeno a premium), u jednotlivých balíčků si stanovíte počet nabídek, které se zobrazí na hlavní stránce. Vyberete si, jestli má být inzerce placená nebo zdarma. Vše je jednoduché a intuitivní.
V administraci přehledně vidíte jednotlivé platby a můžete tak kontrolovat nabídky uživatelů. Všechny nabídky jsou rozdělené mezi čekající, schválené a blokované. Platební brána je napojena a můžete tak kontrolovat ve svém Gopay účtu všechny transakce. K dispozici je i blog, který můžete využít pro SEO. Je zde prostor i pro bannerovou reklamu.
Uživatelé mají při vkládání inzerce velké možnosti, mohou ke svému inzerátu kromě vybavení a velikosti přidat vzdálenosti od metra, nádraží atd. Možností je opravdu hodně. Na výběr je ze spousty druhů nemovitostí a uživatel si může vybrat, jestli chce pronajímat nebo prodávat. Při napsání adresy se uživateli automaticky inzerát propojí s Google Maps.
Stránky jsou propracované a možností které si uživatel může přidat ke své inzerci, je opravdu hodně. Ovládání je intuitivní a pro administraci nemusíte být programátorem. Doména, https a webhosting jsou předplacené u Wedosu. Součástí nabídky je skupina na FB.
Důvod prodeje je ten, že máme více projektů a na tento není čas, což je velká škoda, proto ho nabízíme někomu, kdo využije potenciál tohoto serveru.
Pro více informací mě kontaktujte.
37 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 23. 10. 2017
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E