Zadejte hledaný výraz...

Predaj e-shopu Senora.CZ – spodné prádlo

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 20. 10. 2017
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Predáme kvalitne funkčne aj graficky spracovaný e-shop na predaj spodného a erotickeho spodneho pradla Senora.cz.
UPOZORNENIE: Je to NEZABEHNUTÝ e-shop. Kazdy tu predava vraj zabehnute eshopy... Tento je nezabehnuty, kedze sme sa ho ani nesnazili zabehnut. Avsak ma obrovsky potencial. Nie su na nom este nahodene vsetky produkty s ceskymi popismi, avsak tie Vam nahodime 1 klikom cez nástroj translatoru cez nas slovensky eshop Senora.sk. Ide o v e-shope zalistovanych 880 produktov, pricom velkym plusom je, ze vsetkym produktom boli dlhe mesiace ručne tvorené jedinecne a dostatocne dlhe popisy kvalifikovanym SEO copywriterom. Nejde teda len o nejake strojovo nahodene produkty cez xml feedy dodavatelov. Bud si potom tieto popisy upravite po strojovom preklade cez translator, alebo si ich prelozite ručne, alebo si zvolite cestu kratkych popisov ako je to v tomto biznise uplne bežné.
Web má dokonca zakazane indexovanie do google. Vypnut to mozete kedykolvek. My sme to zatial nezapinali, kedze sme pracu s tymto eshopom stale odkladali, az sme dospeli do štádia, ze tento biznis robit nechceme, lebo na to nemame popri inych podnikaniach ČAS. Posuvame ho teda kompletne hotovy niekomu inemu.
!!! Cena vytvorenia takehoto e-shopu s uskutocnenymi upravami u firmy, ktora ho robila je okolo 50.000-60.000 Kč + mnozstvo času a práce + nezahrnuta práca a náklad na SEO copywritera, ktory napisal popisy tychto 880 produktov... !!!
- na sklade mame aj tovar a vieme ho ponuknut za obstaravaciu cenu ak nechcete robit objednavky od roznych dodavatelov sami, preclievat tovar atd... Na nahliadnutie vieme poskytnut samozrejme aj nase faktury za obstaranie tohto tovaru. Skladom mame asi 980 ks produktov v nakupnej cene cca 167 000 Kč (6500 EUR). Ak tovar nechcete, necháme si ho a dopredáme cez náš slovensky e-shop.
E-shop je naozaj kvalitny. Pre porovnanie: slovenskemu webu sme kupili dokopy asi len 23 lacnych odkazov a vysplhal sa v google pre kluc.slovo "spodne pradlo" na 2.stranu hore! Pre slovo "eroticke spodne pradlo" je web uz na 1.strane v google na 5.mieste! Takze konkurencia je v tomto odvetvi síce hustá, ale web je z hladiska onsite SEO kvality pripraveny naozaj skvele a dokonca lepsie ako vacsina webov z tohto odvetvia.
Trosku viac SEO a nahodit viac produktov a velky biznis je na svete. Potenciál je tu velmi velky. Bez problemov sa tu daju nahadzovat produkty aj cez xml od dodavatelov, je tu priestor na dropshipping ci affiliate. Dali by sa s tym robit velke veci ak sa vam chce...
Výhody:
- e-shop má v ponuke aj dve velmi jedinecne a kvalitne znacky, ktore nema v ponuke ziadny iny e-shop v Cechach ani na Slovensku
- graficky asi najkrajsie (alebo jedno z TOP) spracovanie webu v porovnani s konkurentmi
- jedinecne a obsiahle texty v popisoch produktov
- velky potencial a moznosti rastu, affiliate, automatizacie pridavania velkeho mnozstva inych produktov z odvetvia a podobne.
- velmi dobre obchodne marže. Nakupne ceny su take nizke, ze cenami viete bez problemov konkurovat a podliezat aj tych najvacsich konkurentov na trhu.
Funkčnosť e-shopu:
- web dokaze vsetko co kvalitny e-shop potrebuje. Firma, ktora robila e-shop, dokaze do webov doprogramovat v pripade potreby prakticky cokolvek.
- nejaky zakladny prehlad niektorych funkcii najdete tu: http://www.mediahelp.sk/funkcie-e-shopu
- avsak web ma aj kopec dalsich tu nespomenutych funkcii.
- instagramovy stream na titulke
- moznost mat zosuladeny sklad aj napriek oddelenym SK a CZ administraciam
(na webe momentalne chýba dole nalavo nad instagramovym feedom plugin Facebooku, kedze ten sme tam este nedali. A instagramovy ucet Senora.cz Vam prepojime po kúpe eshopu jednoducho tiez. K tomu sme sa zatial nedostali, kedze sme sa rozhodli tento biznis nerobit.)
V cene je zahrnuté:
- samotny e-shop s administraciou
- kontakty na dodavatelov a odovzdanie know-how (ZADARMO)
- e-shopove kontá na: Facebook, Instagram - ZADARMO (Pinterest, Twitter, LinkedIn si vytvoríte jednoducho dodatocne sami)
- dlhe tyzdne práce SEO copywriterov s nahadzovanim produktov a tvorbou dlhsich a obsahovo jedinecnych slovenskych popisov vsetkych produktov (ZADARMO) - tieto budu prelozene automaticky cez translator, alebo si ich prelozite sami rucne, alebo si vytvorite ine kratsie texty v češtine.
- Tlacove subory zlavovych kuponov + vytlacene zlavove kupony (cca 1000 ks)
- logá e-shopov v PDF
- subory s fotkami produktov
- faktury s cenami za obstaranie produktov na nahliadnutie
(Vyssie nastavený unikatny pocet navstev aj cisty zisk su vymyslene udaje, kedze e-shop vobec nepouzivame a este sme ho nevpustili indexovat ani do google.)
42 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
8 hodnocení
členem od 16. 12. 2010
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E