Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Hledáme slovenské redaktory/copywritery pro dlouhodobou spolupráci

Dobrý den,
pro náš web www.testado.sk hledáme slovenské redaktory (rodilé mluvčí) pro dlouhodobou spolupráci. Cílem webu je udělat analýzu určitého segmentu zboží a na základě této analýzy doporučit pro každou cenovou kategorii (levný, středně drahý, drahý produkt) jeden produkt. Cílem je lidem, co nejvíce zjednodušit výběr.
Pro lepší představu se podívejte na článek o pračkách – struktura všech článků by byla stejná, kromě sekce o telefonech, kde by bylo vybráno více produktů, viz podoba článku o telefonech do 200 eur.
Hledáme lidi, kteří jsou pečliví, samostatní a dokáží se rychle zorientovat v nových tématech. Témata si budete moci vybírat z předpřipraveného seznamu, především se bude jednat o různou elektroniku, bílé zboží a malé spotřebiče. Hodně rozsáhlá je sekce o mobilních telefonech, tady očekáváme, že autor bude dané problematice dobře rozumět. V budoucnu jsou v plánu i samostatné recenze jako je například tato.
Preferujeme možnost práce na fakturu. Případně můžeme využít třeba www.jaudelam.cz, popř. www.upwork.com (ty si ale berou provizi) a s osvědčenými autory můžeme sepsat dohodu o provedení práce.
Odměna by byla 5 eur (130 Kč) za normostranu (1800 znaků včetně mezer).
Pokud máte zájem, kontaktujte nás na mailu redakcia@testado.sk. Zmiňte, jaké jsou vaše dosavadní zkušenosti a můžete napsat i pár vět o vás.
Přeji hezký den,
9 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
1 hodnocení
členem od 11. 9. 2017
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Tomas Chmelar (7 hodnocení)
4. 10. 2017

Výborná spolupráce, vřeje doporučuji.

Další poptávky Více