Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Autopůjčovna – připravte se na Vánoční sezónu

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 5. 10. 2017
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Nabízím k prodeji stránky autopůjčovny včetně domény smartcar-autopujcovna.cz. Stránky a doména jsou jeden rok staré. Kdysi, v letech 2005 až 2010, byla autopůjčovna Smartcar na adrese smartcar.cz a měla podobné stránky. Původní doména je též volně k zakoupení (má ji v držení doménový spekulant). Tyto nové stránky a nová doména nebyly nikdy propagovány a ani se nepůčovaly žádné vozy.
24863
  • Web autopůjčovny je responsivní a funguje dobře i na mobilních zařízeních.
  • Web autopůjčovny je velmi rychlý.
  • Web autopůjčovny je dvoujazyčný a lze snadno přeložit i do jiných jazyků než čeština a angičtina. V konfiguraci najdete mimo jiné slovník vět a textů. Je možné jazyky i přidávat.
  • Web autopůjčovny má vlastní velmi jednoduchý framework. Nejkratší strana má pouhých pět řádků a je vytvořena dědičností ze základního layoutu.
  • Web autopůjčovny má počítání ceny na straně klienta. Je to velmi rychlé a není potřeba žádné tlačítko „spočítej“ či „občerstvi“.
  • Web autopůjčovny má přihlašování uživatelů. Jde ho ale vypnout. Jen pro to přihlašování by byl potřeba certifikát(který v dané konfiguraci akorát brzdí). Navíc není na webu funkcionalita, kterou by mohl přihlášený uživatel provádět.
  • Administrace webu autopůjčovny je prováděna nástrojem PhpMyAdmin.
  • Pokud se ptáte, proč tam není kalendář, tak je to proto, protože v případě kolize termínů je lepší klientům zavolat a nabídnout jim posunutí temínu raději než druhému klientovi oznámit, že vůz je zadaný. Kalendář je ale možné na přání dotvořit.
  • Stránky autopůjčovny mají možnost oživení psaním článků a zpráviček.
  • Doména je zaplacena ještě na další rok.
Rád Vám dám přístup do administrace testovací url. Budu od Vás chtít Vaši IP adresu. Rovněž Vám rád ukážu jak se web spravuje. Je to velmi jednoduché. Požadavky na heslo a přístup pište prosím sem jako zprávičku.
Rád Vám pomohu s nasazením na Vašem webhostingu. Zvládnete to ale určitě sami, je to jednoduché. Dále je možné udělat nějaké úpravy webu v rozumném rozsahu. Pokud bude vydražená částka větší než 10 000Kč, jsou dvě hodiny úprav nebo správy zdarma.
Přeji příjemnou dražbu
Zdeněk Skulínek
46 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
7 hodnocení
členem od 16. 6. 2014
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E