Zadejte hledaný výraz...

Aplikace pro bezkontaktní čip NXP Desfire EV1

Dobrý den.
Potřebujeme vytvořit aplikaci pro bezkontaktní čip NXP Desfire EV1. Aplikace bude v tuto chvíli obsahovat pouze interní ID uživatele, které bude dostupné při vlastnictví klíče k aplikaci.
čipy Mifare Desfire pracují na vysokých frekvencíh standardu NFC – 13,56Mhz, neobsahují baterii a pracují na základě indukované energie vyzářené cívkou. Mají integrovánu Triple DES kryptografii pro přístup k soborům a aplikacím, které jsou uloženy na paměti čipu. Každý čip je složen z vícero segmentů (na obrázku níže). Nejdůležitější je komunikační radiový interface, výpočetní jednotka, ROM a RAM paměť. Pro komunikaci s čipem je nutno využít ISO standardu 14443A.
Aplikace která je zmiňována je uložena v paměti čipu a její běh zajišťuje výpočetní jednotka. Probuzení aplikace a komunikace s ní opět probíhá přes standard 14443 a přístup k aplikacím je chráněn za pomoci soukromých klíčů.
Předpokládáme, že se vychází z programování v jazyce C či jemu podobných. Psaní této aplikace předpokládá hlubší znalost zmíněného ISO standardu.
Více si lze také přečíst např. zde: https://www.nxp.com/products/identification-and-security/mifare-ics/mifare-desfire:MC_53450
a zde:
https://www.nxp.com/docs/en/data-sheet/MF3ICDX21_41_81_SDS.pdf
Pokud by bylo potřeba sehnat něco konkrétního, tak máme kontakt na zástupce NXP pro střední a východní Evropu. Existuje někkdo, kdo už se v problematice orientuje?
24811
Díky za reakci.
S pozdravem
Radim
21 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
2 hodnocení
členem od 29. 11. 2014
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Naprogramuji.eu ℠ (12 hodnocení)
2. 3. 2017

Skvělá komunikace v týmu, platba přišla

ikona hodnoceni
od Jiří Adámek (20 hodnocení)
19. 5. 2015

Velice solidní jednání. Vše v pořádku. Doporučuji.

Další poptávky Více