Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Drobná pomoc s Google dokumenty

Chci zkusit demo verzi Google dokumentů než ji koupím.Speciálně mi jde o Google hlasový diktát,tj.převod mluveného slova do textu.Do demo verze je třeba se zaregistrovat a je nutné k tomu použít vlastní webovky,chtěla jsem použít webovky, které mám u WEbnode.cz,běží na doméně 1.řádu,jsem majitel domény.Ani mně ani kolegovi se však nedaří vyčíst z webovek na Webnode potřebné údaje pro registraci,které na Google chtějí.Podpora Webnode neodpovídá.Google požaduje na web nahrát HTML soubor do KOŘENOVÉHO adresáře,to se nám nedaří. Prohlížeč souborů z webnode umožňuje jen nahrání do předpřipravených (asi) souborů a přístup přes FTP nepodporuje. U normálního webu by to byla hračka, tady nevíme.Reakce z Webnode z techické podpory je nulová.
Nemám čas,jsem na cestách.Hledám někoho,kdo je na PC a 1)nejdřív zjistí zda skutečně Google hlasový diktát je součástí tohoto balíčku Google dokumnty a zda si jej mohu po aktivaci vyzkoušet v demoverzi?Ať neřešíme něco zbytečně.
2)pokud ano,zkusí dokončení registrace,odkaz pošlu,ale zbývá den nebo dva (nutno příp.se zaregistrovat znovu).Pokud to s pomocí webovek na Webnode nepůjde,jiné už nemám,proto prosím o jiné řešení,např.přes Vaše webovky.
Chci prostě zkusit Google hlasový diktát!!!!!
Nemám čas se tím s tím prát :-).
Recenze na Google diktát jsem četla a viděla,chci to zkusit v praxi.Děkuji
26 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
1 hodnocení
členem od 18. 4. 2012
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od michal731 (69 hodnocení)
4. 7. 2017

Super spolupráce. Platba obratem, doporučuji!

Další poptávky Více