Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

IZMIRUS l Kreativní logo na míru

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 27. 8. 2017
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
IZMIRUS – KREATIVNÍ LOGOTVŮRCE
Dobrý den,
jsem Izmirus, zrodil jsem se pro logotvorbu. Mám talent a sebevědomí stvořit vám výjimečné logo na míru. Anebo rovnou celou firemní identitu. Loga ode mě mají vlastní duši, jsou nadčasová a elegantní. Budou vás důstojně reprezentovat.
Mí klienti jsou nároční, oceňují kvalitu, chtějí se odlišit, vyžadují maximální kreativitu a inovativní myšlení. A to mě baví. Značkám vdechuji život už přes 7 let a mám za sebou stovky projektů. Vyhrál jsem 101 veřejných soutěží a poměřil síly s tisíci logotvůrci a kreativci. Neustále se sebevzdělávám, aby moje loga byla ještě dokonalejší.
Mé motto: Kde je vůle, tam je cesta.
REALIZOVANÉ LOGO PROJEKTY
CENA
Vytvoření loga na míru od 5 000 Kč. Každý projekt je jedinečný, proto mě neváhejte kontaktovat, abych Vám mohl vytvořit individuální cenu loga na míru, dle náročnosti Vašeho projektu. Na logo může navazovat vypracování kompletní firemní identity. (Logomanual, vizitky, hlavičkový papír, firemní desky atd.) Bližší informace ohledně spolupráce a tvorby loga, mile rád zašlu na Váš email.
KOMPLETNÍ PORTFOLIO + REFERENCE
izmirus.cz
BEHANCE
https://www.behance.net/izmirus
FACEBOOK
https://www.facebook.com/izmirus.cz
LINKED IN
https://cz.linkedin.com/in/izmirus
KONTAKT
Mobil (+420) 775 973 464
E-mail: izmirus@email.cz
Chystám nový redesign webu, zajímalo by mě, jak Vy, mí klienti vnímáte můj web a co vše, bych mohl pro Vás vylepšit?
Zkuste vyplnit dotazník níže a získejte 10% slevu na nové logo.
https://goo.gl/forms/NX2J23N5uSpOIgRI3
REFERENCE & HODNOCENÍ
S Izmirusem jsme spolupracovali při přípravě loga naší firmy. Zkoumali jsme více návrhů, ale když jsme viděli návrhy od Izmiruse, věděli jsme, že Messi přišel na hřiště. Talent, kreativita, sebevědomí, flexibilita – to vše bylo součástí návrhů, které odlišují výjimečné logo od běžného. Izmirus nám také pomohl s tvorbou vizitek a vizuální prezentace firmy. Je velmi talentovaný tvůrce a doporučuji ho použít pro tvorbu firemní identity.
Marian Fabian, SkyLimit Investments
Chtěla bych tímto Michalovi za jeho služby a výborně vykonanou práci poděkovat. Nejenže má talent a schopnost vystihnout požadavky klienta, ale promítnout do navržených log něco, co dokáže jen málo kdo, logo mluví samo za sebe a je výstižné, elegantní a reprezentativní. Spolupráce s ním byla velice příjemná, je vstřícný, ochotný, má své nápady, které umí zrealizovat. Velice mě překvapila i ochota pomoci při tisku vizitek, vše zařídil, objednal. Komunikace s ním je opravdu na úrovni. Tímto bych ho doporučila každému, kdo chce nové logo, vizitky, tiskoviny, design webu či nový design stávající společnosti. Michale, moc děkuji :)
Emilie Třísková ml., EMITRI s.r.o.
Michal Svatoň alias IZMIRUS je legendární logotvůrce. Minimálně pro naši firmu, které vytvořil nádherné logo a jeho myšlenku posunul na nejvyšší možnou úroveň. Každý, kdo hledá originální logo s vyšším významem, bude nanejvýš spokojený, stejně jako my. Děkujeme!
Ján Čakloš, TEXTO.sk
Michalovo estetického cítění a kreativního myšlení jsme pro naše zahraniční klienty využili již několikrát a fakt, že se ke spolupráci neustále rádi vracíme, hovoří za vše. Za zmínku nestojí jen poutavá a smysluplná grafická řešení, ale také jeho profesionální přístup k problematice logotvorby.
Pavel Popp, Spion
Rychlý, profesionální přístup, skvěle odvedená práce. Na Izmirovi se nám líbí, že je přímý a jeho poznámky jsou na místě. Je evidentní, že má mnohaleté zkušenosti s logotvorbou a jeho již vytvořená perfektní loga jsou toho důkazem. Nelitujeme jediné vložené koruny do projektu. Jsme spokojeni a doporučujeme na 100 %.
Linda Kaufmann
49 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
42 hodnocení
členem od 21. 1. 2014
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od OtextujTo (4 hodnocení)
26. 10. 2017
Excelentní spolupráce! S uživatelem proběhlo vše v naprostém pořádku a jsem spokojen.
ikona hodnoceni
od Bronislav Markowicz (194 hodnocení)
21. 2. 2017

Precizně odvedená práce, perfektní komunikace a spolehlivost – doporučuji!

ikona hodnoceni
od ceska pera (0 hodnocení)
31. 1. 2017

Ochotně naslouchal, poradil a udělal mě krásné logo do týdne.Doporučuji.

Další nabídky Více