Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Komerční licence software na prodej

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 18. 8. 2017
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Nabízíme k prodeji licence software, které je možné dále nabízet k prodeji. Jedná se o finanční indikátor a Expert Advisor, přes který je možné testovat a automaticky obchodovat jednotlivé hodnoty indikátoru. V případě koupě obdrží kupující práva pro další prodej tohoto software.
Tento software je poté možné nabízet např. přes oficiální stránku, v aukcích, na mql5.com nebo je možné vytvořit vlastní affiliate síť atd. Dále je zde možnost vytvořit stránky v cizích jazycích a nabízet software také na zahraničním trhu.
Indikátor je možné používat pro technickou analýzu finančních instrumentů. Jedná se o velmi kvalitní indikátor, který nabízí 5 proměnných pro nastavení. Tento indikátor byl vytvořen především pro zachycení větších cenových pohybů, ale indikátor je možné používat i pro krátkodobé obchodování. Každý uživatel, který si zakoupí licenci indikátoru si poté může vytvořit vlastní strategie na základě tohoto indikátoru.
Expert Advisor obsahuje jednotlivé hodnoty nastavení indikátoru a dále několik podmínek pro nastavení, jako Takeprofit, Stoploss a position sizing.
Více informací naleznete na stránce pprindikator.cz, kde naleznete také výsledky testování. Další výsledky si také můžete prohlédnout zde, jedná se o výsledky testování portfolia instrumentů.
6 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
13 hodnocení
členem od 17. 8. 2008
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E