Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Prodej licence na provoz shopu a prodej rostlinných proteinů v Polsku (Vitalfactory.cz)

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 9. 8. 2017
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Prodáme licenci na provoz eshopu vitalfactory.cz v Polsku a zároveň výhradní zastoupení na prodej proteinů zn. VitalFactory v PL.
Kdo jsme, představení značky VitalFactory
Jsme výrobci přírodních sportovních doplňků stravy pro fitness. Naše historie sahá do roku 2013, kdy jsme začali provozovat náš první eshop, v rámci kterého jsme přeprodávali produkty amerických značek. Ty zde byly velmi žádané a hlavně je nebylo čím nahradit. Na český trh jsme zavedli značky jako jsou Growing Naturals, Garden of Life nebo myVega. Všechno to jsou špičkoví výrobci striktně rostlinných proteinů, vitamínů, probiotik a dalších doplňků. Později jsme založili eshop Rawstore.cz, který jsme stejně jako náš první eshop úspěšně prodali. Vedle našeho core businessu jsme vytvořili 2 privátní značky, které jsme postupně zařazovali do prodávaného sortimentu. Obě měly velký úspěch, proto jsme se rozhodli postupně přetavovat náš business ve výrobu vlastních přírodních proteinů. V současné době uvádíme na trh produktovou řadu proteinů s názvem Glossy line, kterou tvoří celkem 7 různých proteinů.
Proteiny Glossy line
Proteiny z řady Glossy line jsou čistě přírodního původu bez jakýchhkoliv sladidel nebo chemických přísad. Jsou bez lepku, bez laktózy, v bio a raw kvalitně, vhodné i pro vegany. Jsou plnohodnotnou náhradou syrovátkového proteinu, navíc pro tělo mnohem lépe vstřebatelnější a využitelnější. Kromě toho, že se dají pít ve formě proteinového nápoje, mají všestranné využití při přípravě nejrůznějších pokrmů – smoothie, müsli, kaše, zmrzliny, pomazánky, dipy, pečivo, koláče, buchty atd.
23906
Potenciál businessu
Naše proteiny získali na oblibě především díky chuti, složení, 100 % přírodnímu původu a všestrannému využití. V současné době je vyvážíme do 3 evropských zemí a do Dubaie. V ČR se z našich proteinů vyrábí mj. několik značek proteinových tyčinek. Nejoblíbenějším proteinem z řady Glossy line je bezpochyby mandlový protein. Lupinový protein je v ČR jediný svého druhu, dost podobně je na tom chia protein. Všechny obaly proteinů nyní prošly zásadním redesignem, stejně tak nový eshop.
- Jedinečné a žádané produkty vysoké kvality.
- V ČR i v PL je velmi málo konkurence.
- Nezaplněná díra na trhu.
- V současné době splaskává bublina kolem klasických doplňků stravy. Jak profesionální, tak amatérští sportovci začínají věnovat více pozornosti tomu co jí a jaký to má dopad na jejich těla. Už se konečně začíná nahlas mluvit o nepříznivých důsledcích užívání syrovátkového proteinu.
- RAW, BIO, VEGAN – punc žádaný veřejností, který navíc nahrává aktuálnímu trendu, kdy je cool být veganem a jíst hlavně bio produkty.
- Lidé jsou za ně navíc ochotni utrácet dost peněz.
- Detailní znalost jak trhu, a to jak lokálních značek, tak světových.
- Bohaté zkušenosti s prodejem těchto výrobků.
- Vysoké marže.
Koho hledáme
Silného partnera, se kterým si budeme rozumět jak po businessové, tak po lidské stránce. Zájem o fitness, zdravou stravu, sportovní doplňky velkou výhodou, ne však podmínkou. Stejně tak je výhodou znalost provozování ehsopů a online marketingu. Vždy však chceme, aby byla značka VitalFactory propagována v souladu s hodnotami, se kterými byla založena.
Pro více informací pište na email: info@vitalfactory.cz nebo volejte na tel.: +420 720 346 996.
O.V.
12 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
4 hodnocení
členem od 4. 3. 2015
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E