Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Prodej unikátního portálu CrossOrders.cz

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 7. 8. 2017
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Nabízím portál pro "čínské a časem možná i globální Shipito". Bohužel jsem v posledních měsících zaneprázdněný jiným projektem, který mě baví víc, a na tento evidentně nebudu mít ještě hodně dlouho potřebné množství času, které vyžaduje rozjezd. Potenciál je obrovský, ale jak víme, nic není zadarmo. Je potřeba hodně času, peněz a úsilí do marketingové činnosti, aby se to rozjelo z jednotek objednávek do stovek objednávek za měsíc, kdy to již začne být velmi hezký byznys.
Aktuálně to generuje opravdu spíše kapesné, nicméně i to je fajn u projektu, který je úplně na začátku. Projekt již získal několik zajímavých zákazníků i na Slovensku. Objevují se pak pravidelně objednávky, kdy asi dvě hodiny času přinesou 10 tisíc korun.
Vše je k expanzi připravené. Má to i globální potenciál, stačí to přeložit do dalších jazyků. Není to žádná šablona. Je to specificky naprogramované řešení, na kterém se podílelo mnoho šikovných programátorů, grafiků i "uxáků". Nekecám, když řeknu, že dalo zabrat to celé jen vymyslet a dotáhnout.
Součástí nabídky je předání kontaktů (čínská strana se skladem), softwaru (webové aplikace), kontaktů i základního know-how. V případě zájmu se můžeme pobavit i o prodeji celého s.r.o. Je to zkrátka perfektní "readymade" byznys, který funguje prakticky bez práce již nyní.
Bohužel mám teď opravdu málo času, takže s čímkoliv velmi rád v rozjezdu poradím (jako zakladatel si nepřeji nic jiného než globální úspěch tohoto byznys modelu), ale nechci strávit dalších tisíc hodin školením lidí nového majitele. Proto prosím respektujte mou sazbu 900 korun za hodinu na vše mimo základního předání a zaškolení.
7 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
1 hodnocení
členem od 24. 1. 2012
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E