Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Eshop se sportovním oblečením s velikou marží – Sported.cz

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 7. 8. 2017
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Prodávám eshop na hezky zapamatovatelné doméně www.sported.cz, eshop jsem si nechal namíru naprogramovat a obsahuje veliké množství doplňků, které rozepíšu postupně. Předem říkám, že web nemá žádné vedlejší měsíční poplatky, všechny modifikace, které obsahuje jsou plně licencované a tím pádem, se nemusíte starat o další poplatky.
eshop
Eshop se specializuje na prodej sportovního oblečení a sportovních doplňků různého druhu. Dodavatel nabízí širokou škálu produktů, které jsou denně aktualizovány. Tím pádem nabízíte stále nové kolekce, které budí veliký zájem u konečných zákazníků.
Je jedno jestli je jaro, léto, podzim nebo zima, každé roční období má svoje aktivní nabídky, které díky tomuto eshopu můžete nabízet a získat tím tak příjemný výdělek. Veliká výhoda je, že cílová skupina pro tento druh eshopu se velice lehko hledá, když máte více než 15000 produktů na eshopu.
Princip fungování eshopu
Veliké množství eshopů, které prodávají tento druh zboží mají "běžný" script na tahání produktů od dodavatele. (za měsíční poplatky) Ovšem my v tomto eshopu jsme za pomocí dodavatele a teamem programátorů vytvořili script, který načte aktuální zboží, které jen vyberete a potvrdíte. Následně jednou za čas, když dodavatel změní ceny, tak přijde jen na mail notifikace o změne.
- eliminují se tím produkty, které nechcete nabízet
- možnost úpravy ceny produktu (automaticky nebo manuálně)
- editace popisku
- máte přehled o nabízených produktech, výhoda pro telefonickou podporu
- vidíte procentuální marže u jednotlivého sortimentu (např. mikina od značky Kappa se běžně prodává za 2000kč ale vy jí můžete nabídnout za 1000kč s 50% marží. Je to libovolné na vás následně, pokud jí budete chtít prodat za 1800, vše je individuální)
- Pokud budete chtít načítat více produktů najednou, nastavíte jen marži dle kurzu měny a vše se jen automaticky načte.
Proč je tak jedinečný?
Na tvorbě tohoto obchodu byla tvořena speciální funkce, kterou je tento obchod jedinečný na českém trhu a to speciální akcí na produkty, které dodavatel nabízí pouze v limitovaném čase. Můžete na tomto získat marže přesahující 300-500% provize. Tuto funkci najdete v menu pod názvem "Slevy" a udělal sem tam provizorně teď pár těchto akcí k lepší představě.
- Tento prvek si nastavíte od kdy do kdy (podle údajů dodavatele)
- Můžete ceny si nastavit libovolně
- Upravit popisky nebo je nechat v originálu
- Obrázky se grabují automaticky
Dále obsahuje:
- Poštovné se generuje podle ceny objednávky
- Možnost hledat duplicitní položky v databázi
- Panel filtrování je předělán a vytvořen na míru k lepší orientaci
- A mnoho dalšího!
EET?
Modul je nainstalovám a plně funkční! Jen zadáte Vaše údaje. (neni problém předat kontakt na programátora tohoto EET pro lepší podporu)
Co Vám naízím?
Nabízím Vám plně připravený eshop s registrovanou doménou na začátku roku 2016 www.sported.cz . Eshop k produji zahrnuje veškerou grafickou stránku webu, veškeré moduly obsažené, programátorské úpravy, kontakt na dodavatele, know-how, zaučení do systému, doménu zaplacenou do března příštího roku.
Důvod prodeje?
Prodávám to nerad, od začátku roku jsem se rozhodoval a následně sem se k tomu kroku po několika měsících rozhodl.
Na tomto webu se pracovalo více jak 6 měsíců aby se dostal k dokonalosti, kde je teď. Jenže moje vedlejší pracovní vytížení mě vytěžuje tak, že nemám absolutně čas kvalitně rozjet eshop. Jasně, mohl bych ho rozjet za měsíc tak, že by se pak nikdo ze zákazníků nevracel ale to dělat nechci. Chci aby se tento eshop prodal někomu kdo se o to bude starat s péčí buď už jako doplnění svého portfolia nebo jako svůj první projekt, který se bude opečovávat a za pár měsíců zjistí, že ho to v pohodě uživí.
Náklady na tento obchody byli něco lehce přes 52 000kč.
Vyvolanou - prodejní cenu prosím následně o 5% navíc (provize webtrhu).
Bannery obsažené aktuálně na webu, jsou pouze orientační, photoshop 2minutky :) představte si tam nové, pěkné, efektivní.
Všechny další dotazy rád zodpovím přes SZ.
19 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
4 hodnocení
členem od 5. 10. 2013
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E