Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Moderní Eshop s provizí až 20 procent

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 7. 8. 2017
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Nabízím k prodeji eshop bio-potraviny.na-eshopu.cz s bio potravinami, který funguje na bázi dropshippingu. Eshop je moderně stylován s originální grafikou a jednoduchou jednokrokovou objednávkou.
O eshopu
Eshop se specializuje na prodej superpotravin a zelených potravin značky Naturalis. Momentálně je v nabídce přes 100 produktů.
Specializované eshopy je v dnešní době velice populární nejen u zákazníků. Jako majitel se můžete 100% soustředit na vaši cílovou skupinu a změřit se na propagaci jednotlivých produktů, kterých je rozumné množství, zákazníci ocení právě specializovaný "odborný" přístup k sortimentu.
Jasně zaměřený menší eshop je naprosto ideální pro start podnikání bez rozsáhlých investic. Takový eshop můžete totiž postupně budovat sami.
Eshop je nový, plně připraven k rozjezdu. Ideální příležitost pro někoho, kdo by rád vstoupil do světa online byznysu a provozoval svůj projekt. Součástí eshopu je blok se zajímavostmi, kde jsme již napsali 4 články.
Jak eshop funguje?
Automaticky se aktualizuje zboží 1x za 24h (přidávání nového, odstraňování starého, aktualizace stávajícího).
Objednávky se automaticky ihned posílají k dodavateli, který objednávku vyřídí (tzn. informuje o odeslání, odešle zboží, vyřídí reklamaci).
Vy se staráte o propagaci Vašeho eshopu a za objednávky získaváte zajímavé provize.
Když zákazník provede objednávku, Váš e-shop jí automaticky přepošle dodavateli.
Provize z realizovaných objednávek dostanete následující měsíc.
Musím mít EET?
Ne EET není potřeba, protože Vy nebudete příjímat žádné platby, budete jen fakturovat vyplácení provize, bezhotovostně na účet.
Co tedy koupím?
E-shop samotný - to, co vidíte na odkazu výše, to dostanete - originální grafiku, logo, bannery vše bude Vaše už navždy.
Vyladění pro SEO -pořadí nadpisů, meta tagy, aby jste získali lepší pozice ve vyhledávačích
Tuto doménu a hosting do konce roku 2017 zdarma, na další rok můžeme zajistit u nás
Zajištění partnerského účtu u dodavatele.- Jakmile obdržíte objednávku,eshop ji pošle dodavateli a ten ji za vás kompletně vyřídí. Nemusíte tedy vůbec řešit sklad ani expedici. Vy za každou úspěšnou objednávku inkasujete provizi
Https na stávající doméně zdarma- budete mít doménu s SSL certifikátem a Váš eshop bude důvěryhodnější,
Originál modul pro napojení na dodavatele K modulu je nabízena e-mailová podpora + aktualizace zdarma (pokud je k dispozici) po dobu 12 měsíců od data zakoupení
(po zakoupení eshopu bude licence aktivována na Vás)
Co když budu potřebovat pomoct?
Kdykoliv se na nás můžete obrátit, provádíme úpravy, grafické práce, napojení na Heuréku, Zboží.cz, programování na míru, zkrátka všechno kolem webových stránek a eshopů
PS: Webtrh zřejmě u některých uživatelů vyžaduje před provedením příhozu dobití alespoň 100 Kč. Pokud tedy čekáte s příhozem až na poslední chvíli, tak si dejte pozor, ať si stihnete dobít.
9 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
4 hodnocení
členem od 13. 12. 2011
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E