Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Programátor Ruby on Rails na úspěšném projektu

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 2. 8. 2017
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Provozujeme úspěšný projekt fulfillmentu. Posíláme zásilky nejen po ČR, ale po Evropě a expresní letecké zásilky po celém světě. Máme systém v Ruby on Rails a díky němu se nám daří mít spokojené zákazníky. Hledáme nového kolegu programátora na plný úvazek, který s námi dokáže posouvat fulfillment ELMS service směrem k větší spokojenosti zákazníků.
Celý systém rozvíjíme podle potřeb. Jsme závislí na datových vstupech a výstupech různých přepravců a sem tam se stane nějaká změna, na kterou musíme reagovat. A právě od tebe čekáme, že nám s tím pomůžeš. Nemusíš tu s námi sedět každý den, ale jeden den z týdnu tě tu budeme čekat. Pomůže ti to pochopit, co řešíme, co potřebujeme, jaké máme priority a my zase rádi poznáme tebe.
Sídlíme v Praze 9 Horních Počernicích, je to 15 minut autobusem od metra Černý Most. Sice nejsme hned na metru, ale je pro nás důležitější být blízko dep dopravců, protože tak dokážeme dělat lepší službu zákazníkům. Nemusíš být z Prahy, jsme na začátku dálnice na Hradec Králové, rychlostní silnice na Liberec a pražského okruhu. Autem se k nám lze dostat velmi snadno.
Jsme orientovaní na kvalitu našich služeb, zákaznického servisu a náš informační systém má na toto velký vliv. Nejsme špinavým skladem, kde je nepořádek. Máme rádi čistotu, pořádek a dobré chování. Jsme tu všichni introverti, co se potřebují soustředit na svou práci, tak se nemusíš bát žádné přesilovky.
Ve dny kdy nebudeš u nás, můžeš být doma a pracovat na vývoji nových funkcí, které se stále požadují. V týmu máme softwarového architekta, který systém navrhl a jsme schopni tě zaučit do jednotlivých detailů. Velkou výhodou je, že můžeš pracovat na jednom systému roky a nepřeskakovat z projektu na projekt každý týden, jak to bývá v oboru časté. V pracovní dny od 9 do 16 hodin musíš být připraven na případný rychlý zásah.
Technicky používáme Heroku, Postgresql, GitHub. Moc nejedeme AJAX. Chceme mít jistotu, že stránky půjdou stejně v každém prohlížeči. Pokud nemáš s Heroku nebo GitHub zkušenost, tak se to jistě naučíš.
Smlouvu dostaneš buď na hlavní pracovní poměr nebo se můžeme domluvit na fakturaci.
Pokud si myslíš, že bys nám byl pomocí, pak se prosím objednej na osobní pohovor na telefonu: 724 546 526 u Lindy.
Životopis nám posílat nemusíš, ale pošli nám reference pokud máš a příklad kódu, co jsi psal. Aby jsi nás lépe poznal, podívej se do přiloženého měsíčníku. 24291
Těšíme se na tebe!
19 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 29. 7. 2016
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.