Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Jeden z největších TOP magazínů o Apple v ČR

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 24. 7. 2017
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Prodáme jeden z největších magazínů o Apple v České republice. Bohužel na něj již nemáme čas a je škoda promarnit jeho potenciál. Začínáme na nižší ceně, protože už nemáme žádný prostor se magazínu věnovat.
iPhoneTips.cz je jeden z prvních velikých magazínů o Apple, který vznikl v ČR. V době, kdy jsme se o něj nejvíce starali a publikovali na něm pravidelně nejvíce nových článků (kolem roku 2013), měl výdělky 15.000-20.000 Kč měsíčně. V současné době se o něj už však nestaráme a přesto má pasivní návštěvnost z vyhledávačů kolem 3.000 měsíčně. Reklamy na něj v současné době žádné nejsou, tudíž ani výdělky. V roce 2013 bylo celkem 230.000 návštěv, 92.000 v roce 2014, 61.000 v roce 2015 a 42.000 v roce 2016.
Chceme magazín předat do rukou někomu, kdo se o něj bude dobře starat a využije jeho veliký potenciál. Doporučujeme začít co nejdříve publikovat nové články, oslovit komunitu na FB a začít na magazínu vydělávat. Nám fungovala hlavně kontextová reklama, ale velice lukrativní je také možná spolupráce s prodejci příslušenství či servisy (pro ně bude mít taková poctivě vybudovaná komunita vysokou hodnotu) a nově také výborný affiliate na aplikace z AppStoru.
Magazín funguje na optimalizovaném Wordpressu a poslední rok jsme se o něj starali jen pasivně. Vše však funguje jak má, stránky se načítají rychle a vyhledávače indexují celý web korektně.
Největší výhody:
  • Dlouholetá úspěšná historie (8 let)
  • Celkem 1.426 publikovaných článků
  • Veliká komunita věrných fanoušku – 12.000 přirozených fanoušků na FB a 1.556 na TW (to je obrovská deviza)
  • Vysoká pasivní návštěvnost z vyhledávačů
  • Jednoduchý a funkční design webu
  • Velice žádané téma s dobrými možnostmi monetizace
Obchod funguje na Wordpressu a nevyžaduje tak kromě hostingu žádné další náklady. Můžeme také předat kontakt na některé z bývalých redaktorů.
Sortiment Apple je stále velice žádaný a nevypadá to, že by měl tento trend v dohledné době opadnout. Pokud se magazínu ujme správný člověk, může z něj opět udělat největší magazín o Apple v ČR a generovat vysoké zisky.
Po uhrazení faktury převedeme doménu, hosting a předáme přístup do Wordpressu. Fakturu můžeme vystavit s DPH i bez. Jakékoliv dotazy směřujte prosím do PM.
23 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
92 hodnocení
členem od 27. 7. 2008
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E