Zadejte hledaný výraz...

Máš nápad, ale nejsi technický typ? Pojďme do toho spolu

Ahoj.
Jsem student, který má přes léto mnohem více volného času, než je tomu přes rok, a tak hledám nějakou tu zábavu, pomocí které bych jej vyplnil.
Koho hledám?
Hledám někoho, kdo má nápad, myšlenku nebo jen nadšení pro věc a chtěl by rozjet vlastní projekt. Důležitá je nápaditost, na které se dá stavět, neboť ta mi v posledních měsících lehce uniká.
Co nabízím?
Vzhledem k tomu, že od nového roku úspěšně podnikám v oblasti tvorby www, mohu nabídnout vytvoření webové prezentace/elektronického obchodu, případně sehnat grafiku a podělit se o nějakou tu zkušenost.
Rád se pustím do něčeho s člověkem, který má věci dopředu promyšlené a přijde s něčím zajímavým. Nechci za to žádné peníze předem ani žádné jiné techtle mechtle. Vyžaduji přátelský a bezproblémový přístup, na kterém se dá stavět a pokud se nám byz společně rozjede, tak samozřejmě férové jednání. I kdyby nám to nevyšlo, budu rád především za zkušenost a šanci pracovat s někým novým.
Máš-li nápad nebo chceš začít pracovat na něčem, co by mohlo mít smysl a bavilo by tě, neváhej a kontaktuj mě! Třeba se nějak domluvíme. :)
Kdyby něco, ozvi se přes mail: info@stepanpanek.cz
P.S. nemám zájem o sociální sítě, diskuzní fóra a blogy/e-shopy s klasickým zaměřením.
16 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
12 hodnocení
členem od 28. 8. 2016
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od praguedressers (9 hodnocení)
4. 6. 2020
ikona hodnoceni
od atheo (16 hodnocení)
23. 4. 2020
ikona hodnoceni
od Pavel Janků (93 hodnocení)
12. 12. 2019

Doporučuji!

Další poptávky Více