Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Tablet na cesty – kreslení se stylusem, word / poznámkový blok

Ahoj,
Možná budu dotaz zle formulovat, ale snad mě pochopíte.
Poohlížím se po nějakém tabletu (klasický displejový tablet) na který půjde kreslit např v Adobe Illustrator Draw nebo Inkscape nebo jakýkoliv vektorový prográmek. Podmínkou je samozřejmě alespoň nějaký přítlak a stylus (bude využíváno hlavně na cestách, kde nemám možnost rozbalit notebook a wacom tablet) - půjde hlavně o sketche, případně jednodušší vektorové finální kresby.
Zároveň kdyby to šlo, ráda bych aby šla připojit i klávesnice (nebo rovnou koukat po 2v1 ?) na občasné školní věci (bakalářka, projekty atd.:)
Nebráním se androidu ani windows systému - podmínkou je co nejmenší cena, jelikož půjde opravdu jen o sketche a znázornění myšlenky, případně sem tam nějaký poznámkový blok případně word.
Co jsem zatím tak našla byl Lenovo yoga book, který se mi ovšem moc nezamlouvá - ta klávesnice nevypadá dobře, kreslení by mohlo být kvalitní, ale zase náplně do pera atd.: je další žrout peněz, který radši zainvestuji do tabletu.
Ideálně něco do 10 000,- (ovšem beru i jiná cenová rozpětí, pokud o něčem víte, rozhodně mi to pomůže - možná mám totiž přehnané požadavky na dané cenové rozpětí)
Mockrát děkuji
Katka F.
19. 7. 2017 12:59:53
https://webtrh.cz/diskuse/tablet-na-cesty-kresleni-se-stylusem-word-poznamkovy-blok/#reply1290810
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit