Zadejte hledaný výraz...

Zavedený Eshop ModaKabelky.cz

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 10. 7. 2017
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Prodám Eshop www.ModaKabelky.cz i když nerad jelikož eshop je na opravdu hezké a do budoucna hodnotné doméně+ má již nějakou historii a objednávky za sebou tedy je k dohlednání z google(na vyhledávání kabelky realer na první pozici v google)
24109
Z fin. důvodů zde prodávám většinu svého portofólia, ale nad touto aukcí jsem musel opravdu přemýšlet.
Funguje na systému WordPress(není tedy nutné platit žádné měsíční náklady doména zaplacena na rok hosting předám novému majiteli pokud se prodá za cenu ,,kup ted,, jinak si můžete za 300Kč zřídit svůj.
-Wordpress má jednoduchou administraci a editaci produktů přidávání dalšího obsahu a textu je velmi jednoduché stačí jen klikat není třeba umět programovat. Produkty do eshopu můžete přidat neomezeně, tedy můžete vybudovat mnohem větší eshop než jak je teď. Systém je k tomu i profesionálně nastaven hezké a přehledné grafické zpracování, které již není třeba nijak upravovat jako velké plus jsou pokročilé funkce woocommerce(přehled objednávek, správa skladových zásob, automatické zasílání emailu při objednávce,vytváření faktur atp. těch funkcí je opravdu hodně)
Vše nastaveno a doladěno eshop je plně funkční. Jako další plus je modul který vidíte vpravo dole na webu, jedná se o online podporu, který díky aplikaci v mobilu můžete využít k okamžitému chatu se vašimi zákazníky. jednoduše když bude mít návštěvník webu nějaký dotaz třeba k objednávce stačí když klikne na chat a zašle dotaz, to vám hned přijde do mobilu jako zprava na kterou můžete okamžitě reagovat. Modul je součástí webu, aplikaci do mobilu nebo zasílání na email Vám nastavím.
Zisky webu jsou nastaveny na dvě varianty:
1. Normální eshop
U produktů DOPORUČUJEME na hlavní stránce nahoře tedy: Kabelky SWEET SA 11 barevných variant kabelek,
a REALER: VINE, BLACK, KHAKI a Doplňku Náramku Fashion.
Je marže nastavena na 50%. kontakt na dodavatele součástí aukce.
V případě koupě za cennu kup ted- skladové zásoby 3x Kabelka Realer+ 3xKabelka SWEET SA +6ks náramků. ( v prodejních cenách 6000,-Kč)
Zisky z prodeje: Na prodaném kusu máte 300Kč Sweet Sa, Realer 400Kč Kč (přitom jsou to nejlevěnší produkty na eshopu jen za 700-800Kč tedy snadno prodejné produkty, přesto se vysokou marží. (ceny si můžete upravit podle sebe, klidně i na vyšší marži)
2. Přeposílání objednávek:
U všech produktů značky ESORIA je eshop nastaven na přeposílání objednávek,
tedy zákazník u Vás udělá objednávku vy jí přepošlete vašemu partnerskému eshopu, ten celou objednávku vyřídí a vy inkasujete provizi ve výši 15-25% dle obratu který budete mít.
Partnerský program ESORIA je velmi přehledný máte k němu účet, kde vidíte každou svou objednávku a máte tak přehled o provizích. K tomuto partnerovi náleží i modul, který
vám veškeré zboží z eshopu sám naiportuje nemusíte tedy ručně vkládát produkty a kontrolovat jejich dostupnosti, stačí jednou za čas spustit modul (Wp-all Import vhodný i k importu jakýchkoliv jiných produktů)
Do budoucna:Tedy eshop má velký potenciál ať už na rozvíjeni vlastního zboží a přidávání dalších produktů, které budete mít reálně na skladě. (součástí aukce kontakt na dodavatele s dalším sortimentem zboží)
Nebo se vydat cestou hledání dalších partnerů a importovat tak jejich produkty. Díky automatickému importu Vám stačí dodavatel s XML feedem(dnes skoro každý) a můžete tak 10 tisíc produktů naimportovat naprosto bez práce a zabývat se spíše marketingem:)
Pokud se prodá za cenu ,,Kup teď,, nebo nad 15 000 Kč,- bude součástí prodeje nejen web, doména, kontakt na dodavatele, ale i Pomoc do začátku včetně:
-Skladové zásoby v prodejní hodnotě 6000,-Kč (zašlu českou poštou)
-FB stránky a instagramový profil.
-Hosting vedený u wedos. (zařízení hladkého převodu, bez výpadku webu, +garance funkčnosti a zálohovaná data)
-Úprava obchodních podmínek, kontatku.
-Nastavení emalů na Váš email případně ponechané napojení na současný email info@modakabelky.cz (také součástí)
-Nastavení Online Chat modulu pro na vaše PC i tel. v hodnotě 3000,-Kč
-Google analytics
-Modul wp all improt v hodnotě 3400,-Kč
-Modul pro import na heureku+zboží a další srovnávače.
-Pomoc s nastavením přeposílání produktů esoria a podrobné zaškolení do systému.
-Podpora do začátku rady a tipy, budu Vám k dispozici, pokud budete potřebovat poradit. Prodejem a převodem má práce nekončí, budu vám k dospozici po dobu 14 dní na skypu nebo tel.
-Logo v PNG souboru
Přeji příjemnou aukci, prosím pokud nemáte fin. prostředky pro uhrazení do 3 dnů nepřihazujte.
Dotazy k aukci prosím jen od vážných zájemců, kteří se již aukce účastní.
Pokud čekáte s příhozem do posledních minut, zkontrolujte si že máte na webtrhu kredit minimálně 100Kč webtrh nekdy nedovoluje příhozy pokud nemáte nabyto za 100Kč.
Hezký den.
29 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
11 hodnocení
členem od 5. 11. 2016
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E