Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

WordPress – Přihlašování na události

Na stávajícím interním Wordpres webu, který funguje trochu jako interní Wiki (zdroj informací a textů pro instruktory firemních akcí) protřebuji přidat funkci přihlašování na události (tým pro realizaci eventu).
Funkce víceméně identické jako jsou na FB událostech (založení události, popis, místo, datum, přihlášení) s tím, aby bylo z např. 20ti přihlášených možno vybrat 10 jedinců, kterým přijde potvrzení toho, že byli vybráni a těm ostatním přijde něco ve smyslu "na tuto akci jste bohužel vybráni nebyli) - prostě notifikace.
Optimální by bylo, aby s těmi 10ti vybranými pak šlo komunikovat jako s celkem - buď na "zdi" události, nebo pomocí hromadného mailu.
Rádi bychom časem do webu dostali i další funkce, ale to v tuto chvíli není podstatné. Potřebujeme hlavně implementovat tu funkci přihlašování na akce (jsný a přehledný systém), v českém jazyce (už jsem zkoušel všelijaké rezervační systémy, měly k tomu blízko ale nebylo to uspokojivé). Asi bude třeba i úprava nebo změna stávající šablony.
10 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 21. 11. 2016
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další poptávky Více