Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Profesionální webové stránky na míru již od 3.000 Kč – Netter s.r.o.

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 4. 7. 2017
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Naše společnost Netter s.r.o. v současné době nabízí jedinečnou příležitost, jak získat profesionální, moderní a přehledné webové stránky na míru za pouhý zlomek běžné tržní ceny. Kompletní řešení u jednodušších webů jsme schopni zrealizovat za 3000 - 5000 Kč.
Do naší firmy jsme na určitou dobu přijali několik vysokoškolských studentů/stážistů z IT oborů, kteří s námi na tvorbě webových stránek spolupracují. Bezkonkurenční cena, za kterou jsme díky tomu schopni profesionální služby nabízet, však nijak neovlivní vysokou kvalitu, na které si naše společnost zakládá a kterou si udržuje již několik let. Každý jednotlivý projekt totiž vede jeden z našich zkušených programátorů a designérů.
Kromě tvorby zcela nových webů nabízíme i modernizaci těch stávajících. Spolu s modernějším vzhledem tak získáte plně responzivní web (stránky se přizpůsobí veškerým zařízením od televize přes PC, tablety a mobilní telefony). Pro každý web provádíme on-page SEO optimalizaci, díky které budete lépe nalezitelní ve vyhledávačích.
V obou případech Vám vždy vytvoříme zcela nový, moderní webdesign, který nasadíme na redakční systém WordPress. Obsah webu si tak budete moci kdykoli sami poupravit pomocí jednoduchého textového editoru.
Velkou výhodou oproti konkurenci je také možnost využít našeho vlastního, kvalitního hostingu. Za zvýhodněnou cenu 600 Kč/rok tak získáte nadstandardní rychlost a zvýšenou bezpečnost. Kromě jiného Vám tak dáme záruku, že Váš web nebude nabourán a pokud ano, zdarma ho opravíme.
Moderní, reprezentativní a přehledné webové stránky jsou vizitkou Vaší firmy. Tato minimální investice se Vám tak zanedlouho několikanásobně vrátí.
Tato nabídka je časově omezená (stejně tak, jako naše kapacita). V případě zájmu o nový web (či o více informací) nás tak neváhejte kontaktovat do zpráv nebo na email mokry@nettermedia.cz.
Ukázky naší práce: jmpro-home.cz, quint.cz.
Děkujeme a těšíme se na spolupráci.
69 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 22. 2. 2017
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další nabídky Více