Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Prodej české značky s originálním oblečením pro děti – ideální na MD

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 24. 6. 2017
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Z důvodu odchodu kolegyně prodávám svůj kompletní projekt ryze české značky s výrobky pro děti od narození do 3 let, kladoucí důraz na styl, kvalitu, českou výrobu a vtipné české potisky. Projekt běžel od roku 2014 zhruba 2 roky téměř bez propagace a přesto prodával bez reklamací, nyní se nikde neprezentuje, je kompletně přetvořen a připraven k novému rozjezdu.
Určitě je ideální příležitostí vstoupit jednoduše na e-trh pro podnikavou maminku na mateřské dovolené, kterou zajímá prodej a samozřejmě s tím související kontakt s cílovou skupinou – většinou dalšími maminkami. Může také skvěle doplnit portfolio prodávaných značek v již existujícím obchodě s dětským zbožím a pomoci ho rozšířit a posunout dál dalším, v ČR jistě unikátním směrem. Pevně věřím, že při dobrém vedení značky a rozvoji tam, kam si zaslouží se může brzy stát plnohodnotným byznysem a slušným hráčem na obrovském a stále rostoucím trhu.
Oblečení i značka celkově klade důraz na kompletně českou výrobu, jednoduchý čistý styl a potisky výhradně v českém jazyce, čímž se jistě odlišuje od většiny konkurence.
Součástí prodeje je:
ZNAČKA
Všechen vizuál projektu je nově po redesignu, je kompletně vytvořen v jednoduchém, čistém duchu a na rozdíl od většiny konkurence není infantilní, unikátní je také způsob balení produktů. Základ nabídky tvoří 8 typů dětského textilu, polštářky s povlaky pro celou rodinu a dárkové poukazy, ihned je také možné zařadit do nabídky i pár již připravených kousků pro rodiče, případně komplet rodič+dítě.
Samotný textil je na zakázku šitý pečlivě vybranou českou firmou s dlouhou historií na trhu a samozřejmostí tedy jsou i veškeré atesty týkající se výrobků pro děti, vše je naprosto profesionální.
Design, potisky i veškeré prezetační materiály zajišťuji sám, součástí prodeje jsou však i všechny originální vektorové soubory k výrobě, čili je jen na novém majiteli, zda to tak i zůstane. Pokračovatel projektu si tedy může všechno obstarat sám, s pomocí jiných firem anebo opravdu může řešit jen a jen prodej a komunikaci a vše ostatní nechat dál na domluvě se mnou.
- originální logo, firemní identita a webdesign - jistota odlišení se na trhu
- 55 na míru vytvořených motivů včetně profesionálních vektorových souborů pro jejich výrobu
- na zakázku vytvořená unikátní série produktových fotografií s 3D lookem, vč. barevných variant
- flyery k prezentaci nového webu s profi fotografiemi
- možnost řešit jen prodej, komunikaci a rozvoj
- rozrůstající se fotogalerie malých zákazníčků
- spousta dalších nápadů, vizí a cest, kam směřovat
INTERNETOVÝ OBCHOD
Celý originální koncept webu přispívá k odlišení značky na trhu, je čistý, příjemný, využívá např. přírodních materiálů namísto přehnaných barev a „poskakujících“ písmenek, je „prostě úplně jinde“ než konkurence. Web je funkční (ne dokonalý, ale jsem ochoten vyřešit) a má úplně nový, zatím nikde neprezentovaný design, je vytvořený ve Wordpressu se zakoupenou premium šablonou včetně nainstalovaných pluginů. Přehlednou obsluhu objednávek i vkládání produktů jednoduše vysvětlím a zaučím, systém je uživatelsky přívětivý a je zde i možnost přehledného vedení skladu atd. vč. napojení na např. různé účetní systémy. Design i správa webu, doména i hosting, vše je opět v rámci mých obvyklích služeb a spoluprací, i zde je tedy možno veškeré záležitosti, rozvoj i podporu řešit dál se mnou.
- vyřešená doména s webhostingem za roční pronájem 2500,- vč. podpory
- rozmanité portfolio obsahující 72 produktů, většina v 10ti barevných variantách
- originální popisky produktů i v eshopu
- možnost registrace zákazníků do klubu se získáním slevy
- vyskakovací nabídkové pop-up okno
- upravené a hotové obchodní podmínky a všechny zákonem povinné náležitosti
- přehledná správa objednávek i skladu
- objednávky lze vyřizovat i z firemního emailu
- kontaktní formulář propojený s mailem a Google mapa
- založený blog, klub a fotogalerie
- základní optimalizace webu pro e-vyhledávače (SEO)
- propojení s Google Analytics (jednoduché a přehledné sledování návštěv a interakcí)
- v podstatě neomezené možnosti v rozšiřování služeb
VÝROBA
Jak již bylo řečeno, oblečení i doplňky jsou českého původu, od českých výrobců, vyráběny v české dílně českými švadlenami a jsou ze 100% bavlny a mají všechny potřebné atesty pro malé děti. Jsem autorem veškerých grafických návrhů motivů a proto opět – doplňování a rozšiřování produktů, motivů, další grafiky i celkovou výrobu můžu do budoucna zajišťovat. Nebráním se ani různým dalším formám spolupráce do budoucna (např. dropshiping u zakázkové sekce) a počítám také s možností okamžitě doplnit sklad i promo materiály podle potřeby.
ZBOŽÍ
V ceně je i počáteční sklad o 92ks textilu v prodejní hodnotě cca 19000Kč, u nichž je možnost vybrat si potisky z nabídky v eshopu, vystavit je a ihned prodávat.
- dětské body 19ks
- overal 12ks
- dětské triko 1ks
- čepička 32ks
- bryndák 11ks
- polštářek 4ks
- povlak na polštář 13ks
SOCIÁLNÍ SÍTĚ
Značka má založený profil na nejpoužívanějších sociálních sítích: Facebook, Google+ a Twitter – ty mají profilovou a úvodní fotku, některé i organické odběratele. Na Facebooku jsou ve fotogalerii vytvořená alba s produkty roztříděnými podle kategorií a je zde i album s přehledem motivů.
Přístupy s možností ihned pokračovat v tvorbě obsahu poskytnu v jednom firemním mailu.
- sociální sítě s možností okamžitě navázat na tvorbu obsahu
- veškerá komunikace může probíhat pomocí jednoho mailu
PROMO
Promo materiály jsou v rámci barev značky a zapadají tak do celého líbivého konceptu. Jedná se o základní balíček fyzicky vyrobených visaček, letáčků, dárkových poukazů, recyklovaných obálek s originálně potištěným dřevěným kolíčkem a supervelké razítko na obálky vč. inkoustu. Ke všemu samozřejmě poskytnu profesionální soubory pro další výrobu kdekoli, ani tady ovšem není žádný problém abych v dalších dodávkách i návrzích pokračoval.
- veškeré prezentační materiály profesionálně připravené do další výroby
- i při změně dodavatele odpadají problémy s "neprofesionálně" vytvářenými návrhy při výrobě
Projekt je opravdu kompletně připraven k restartu a nový majitel nepotřebuje znalosti v podstatě s ničím co je součástí prodeje a může se v klidu starat jen o prodej své vlastní nové značky. Prosím zájemce o jakékoli dotazy či informace na telefon: 720345609 nebo na mail: radvan.art@gmail.com, ideálně ke smluvení osobní schůzky po celé ČR, na které probereme detaily.
Cena projektu je 250 000,- vč. DPH.
Cena projektu v aukci začíná na 199 999,- vč. DPH.
44 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 3. 6. 2017
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E