Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Skvělý realitní portál Skvělé Nemovitosti.cz na prodej

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 20. 6. 2017
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Skvělý realitní portál - Skvělé Nemovitosti.cz na prodej.
Součástí prodeje je i doména skvelenemovitosti.cz ( doména a webhosting
jsou zaplacené do června 2018 ) .
Jedná se o nový komplexní realitní portál s podrobným vyhledáváním dle parametrů
a s interaktivní mapou hned na hlavní stránce (kde se zobrazují přidané nemovitosti na portálu.
A je plně nastavitelná, včetně souřadnic které se mají zobrazovat, lze omezit např. jen na určitý kraj, město apod.).
Na tomto portálu lze v administraci vše jednodušše nastavit. Jak podrobné vyhledávání - jaké parametry se mají zobrazovat, profily, včetně možnosti placených
balíčků. Můžete zde navolit balíček zdarma - pro vyzkoušení portálu a dále placené balíčky, kde uživatel může například přidat větší množství inzerátů, inzerát TOPovat, nebo mít zobrazený inzerát po delší čas.
Inzeráty objektů zde mají mnoho možností při jejich přidávání, mnoho možností nastavení. Jestli je objekt na prodej, pronájem a další. Vše propojeno s vyhledáváním.
Každý inzerát má svojí mapu, kontaktní formulář napojený na email majitele. Video prezentaci. Galerii. Hodnocení s hvězdičkami.
Pro názornost doporučuji si prohlédnout "Vzorový inzerát"
Funkce přidávání objektu a funkce porovnání objektů mezi sebou, je přístupná po registraci a přihlášení. Po přihlášení se zobrazí interaktivní ikonky nahoře vpravo hned pod menu.
Je zde přehledná zákaznická administrace s různými možnostmi.
Každý registrovaný uživatel si může vyplnit ve frontendu svůj profil, přidat své nemovitosti,
v rámci portálu si založit svojí "realitní agenturu" a dokonce přidat i své další spolupracovníky / realitní agenty.
Je zde také moderní diskuzní forum, se vším co je potřeba - s profily, nastavitelnými oprávněními, možností sledovat určité příspěvky uživatelů (subscribe).
Je zde prémiový newsletter s autoresponderem, kde můžete nastavit různé kampaně odesílané v různých časových sekvencích a určitým uživatelům.
Dále je zde i livechat podpora pro komunikaci s návštěvníky a majiteli objektů. Lidé Vás mohou tak kontaktovat odkudkoliv na webu. Pokud jste online probíhá chat komunikace, pokud jste offline tak přijde zpráva na email.
Nejlépe se seznámíte s funkcemi když se zaregistrujete, přihlásíte a zkusíte si přidat nějaký objekt. Tak uvidíte celé rozhraní přidání objektu, jeho výhody, přehlednost uživatelského profilu a celkový dojem.
Tento portál má široké možnosti využití. Pro úzce specializované nemovitosti, pro určitý kraj, město, pro specializované možnosti pronájmu apod. A další možnosti, které Vás napadnou v oblasti nemovitostí.
Portál můžete použít pro své podnikání v oblasti realit (jako hlavní web, nebo jako součást sítě webů), nebo jej můžete dále prodat svým klientům.
O takovéto portály je na webtrhu občas zájem a vzhledem k placený balíčkům, možnosti další reklamy (jak formou bannerů, tak formou článků) se investice může brzy vrátit, o to dříve v případě propojení s facebook reklamou, která by přitáhla cílenou návštěvnost na portál.
A dále jako součást prodeje dostanete také tento portál zabalený v jednom .zip souboru (včetně databáze) a spolu s instalačním scriptem, toto stačí převést přes ftp na doménu a spustit instalátor a web se nahraje.
Můžete použít na libovolný počet domén.
Portál je postavený na Wordpressu. To znamená, že má přehledné i admin rozhraní, výhoda pravidelných aktualizací a další, co sebou wordpress nese.
Jako součást prodeje Vám vše ohledně portálu, co budete potřebovat, vysvětlím. Možné po domluvě portál upravit dle Vašeho přání.
Pokud máte nějaké otázky, napište :) .
Cena za tento realitní portál je 8 800,- Kč ( + dph pokud potřebujete nutně fakturu. Já na faktuře netrvám ), částka je splatná do 5-dnů od domluvy na koupi portálu .
Ať se daří!
22 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
62 hodnocení
členem od 4. 4. 2017
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E