Zadejte hledaný výraz...

Sponzorské dary a zviditelnění firmy

P.D.kolcz
verified
rating uzivatele
9. 6. 2017 10:10:08
Dobrý den,
hledáme sponzory na automobilový sraz Alfa Romeo. už po třetí konaný sraz s velkou účasti i se zahraničí. chtěli bychom nějaké drobné sponzorské dary (nic velkého!!!!) peníze nechceme, spíše chceme předměty kde bude vaše logo a také naše logo s názvem srazu popřípadě nějaké produkty co se týče automobilů.
Po historicky prvním tématickém srazu „Valašské stoupání“ (Rožnov à Pustevny) v roce 2015 jsme sklidili nečekaně mnoho pozitivních ohlasů. Tyto reakce nás později namotivovaly k pořádání druhého několikanásobně úspěšnějšího ročníku s názvem „Moravač“. Tématem tohoto srazu byly nejen Moravskoslezské Beskydy (Malenovice), kde jsme sraz završili, ale také například městská památková rezervace Štramberk, či Lašská brána (Hukvaldy).
S počtem více než 60 aut jsme se stali pořadateli jednoho z největších srazů roku 2016. Pro letošní ročník bychom proto byli rádi, kdybychom mohli navázat spolupráci s Vámi.
Na oplátku nabízíme propagaci na sociálních sítích (Facebook, Youtube), srazových nálepkách, případně v rámci Vašeho zviditelnění můžete poskytnout účastníkům reklamní předměty s Vaším logem, atd.
Po zkušenosti z minulého ročníku, kdy dorazili i zástupci polského Alfa Romeo klubu a navázání blízkého kontaktu s nimi, očekáváme i letos zahraniční účast.
Níže posíláme i odkaz na oficiální Facebook stránku, Youtube kanál a video z druhého ročníku tematického srazu „Moravač“.
V případě Vašeho zájmu o spolupráci se samozřejmě nebráníme osobnímu jednání.
S přáním hezkého dne
za tým Alfa Romeo Czechia
Horáček Kryštof, Přadka Patrik.
Minulý rok se tady našla firma http://grapro.cz/ a tím to by jsme chtěli ještě jednou poděkovat za skvělou práci a skvělou komunikaci a doufám, že i letos bude tak skvělá spolurpáce jako minulý rok :-)
https://www.facebook.com/ARczechia/
Alfa Romeo Czechia - YouTube
SrazNo2 Alfa Romeo Moraváč 2016 - YouTube
9. 6. 2017 10:10:08
https://webtrh.cz/diskuse/sponzorske-dary-a-zviditelneni-firmy/#reply1283886
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit